Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
capo d' IC corrupte
06 jul 2006
El capo d’Iniciativa al Pirineu es lucra amb un cementiri de cotxes il·legal

L’ecopijisme dels dirigents d’Iniciativa més urbanites és més que conegut i Busot ja ha ofert un tastet amb exemples com aquesta notícia protagonitzada pel tàndem Saura-Mayol. Però sembla que els representants rurals de l’eco dels socialistes també són uns cracks com és el cas de l’únic càrrec que ICV té en un nucli important de la regió pirinenca, el regidor de Sort Josep Cases conegut popularment com ‘el terrisses’.

Resulta que el consell comarcal del Pallars Sobirà ha fet un inventari de cotxes abandonats i han descobert que en un paratge propietat del ‘terrisses’ s’hi acumulen ni més ni menys que 35 vehicles. Alguns d’ells ens diuen els talps de Busot al Pirineu es troben -en terminología CSIniana- en avançat estat de descomposició. Les mateixes fonts asseguren que és un secret a veus que ‘el terrisses’ utilitza el solar com a cementiri de cotxes cobrant d’estranquis una taxa a alguns petits municipis als que els hi presta el servei de fer-los desaparèixer els cotxes abandonats que s’hi amunteguen als seus carrers. El paio fa de gruero i de desguàs, dos en un. Aquest fet, comès amb total impunitat durant anys vulnera qualsevol principi mediambiental a més d’incomplir el reial decret que estipula i marca per llei com han d’acabar la seva vida útil els vehicles.

Josep Cases és un personatge molt conegut als dos Pallars. Se’l considera el ‘capo’ d’Iniciativa al Pirineu i ha aconseguit un cert poder de coacció a la zona després que els ecosocialistes accedissin a la conselleria de Medi Ambient, un fet que els hi permet tenir mà en els parcs naturals i boscos del Pirineu. En altres paraules: que 'el terrisses' va de rei del mambo des que Milà és conseller. Aquest individu és un bon amic del mític Jordi Riba Segalàs, àlies El Palanca, implicat en tot l’afer de la propietat de la muntanya de Tor que va desembocar en tres assassinats a mitjans dels 90 i que relata magistralment el periodista de TV3 Carles Porta en el seu llibre ‘Tor. Tretze cases i tres morts’.

This work is in the public domain

Comentaris

Acusacions de mafia
06 jul 2006
"Pirineus", jo tinc algunes preguntes a fer-te sobre la construcció i redacció d'aquest article, i espero que no s'entengui que em poso a defensar ningú:

- Quan dius "se'l considera capo" a qui et refereixes? Pots donar un exemple de qui és que el denomina així?

- Quines vinculacions concretes estableixes entre Josep Cases i Jordi Riba?

- Quines vinculacions concretes estableixes entre Jordi Riba i els 3 esmentats assassinats?

- Podries esmentar algun dels ajuntaments que paguen o han pagat diners per a llençar cotxes?

- Bé podries esmentar l'informe (per a poder-lo llegir) del Consell Comarcal, o bé podries situar el cementiri de cotxes de manera que es pugui anar a trobar?
Re: capo d' IC corrupte
06 jul 2006
el tal busot es un jerki mes com el ke signa "l'independentista" o "marc". En principi son 2 o 3 persones, ke la seua feina no es encartellar ni fer xerrades, nomes intoxicar a indymedia. Busot nomes fa noticies aparentment escandaloses i top secret contra els enemics politics d'ERC, es a dir: PSC, CiU i ICV. El PP no els interesa, no els hi treu vots.
Sempre diuen destapar casos com akest de corrupcio. Pero vaja, dels casos d'ERC no en parlen mai. El senyor Vendrell si no es un corrupte es robin hood, oi? Despatxant a la penya ke no pagui "l'impost revolucionari" a ERC. Clar, ke se pot esperar d'un paio ke era de Terra Lliure i ara esta fet tot un botifler corrupte reformista. Almenys, despres de reformitzar-se, li ha quedat algun tic revolucionari, malgrat ke l'imposta s'ha de demanar als rics, no als becaris i penya contractada sense afiliacio politica. I be, del tripartit de barcelona on s'implica ERC ni parlar-ne, ke tambe estan fets tots un santos. Bueno, i de l'alcalde d'argentona d'ERC, imputat per la justicia, tampoc s'ha de parlar, no taquem el nom del partit, eh txatos...
Sindicat