Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : laboral
CGT s’uneix al dolor per les víctimes del metro de València i exigeix inversions per a millorar la seguretat del transport
04 jul 2006
La Confederació General del Treball del País Valencià (CGT-PV) manifesta el seu pesar i s’uneix al dolor de la ciutat de València i molt especialment a les famílies de les persones mortes o ferides en el greu accident que s’ha produït en el dia d’avui en la línia 1 de Metro de València. Davant una tragèdia de tal magnitud és necessari que es mobilitzen tots els recursos econòmics, humans i tècnics necessaris per a l’ajuda i atenció als afectats i les seues famílies.

D’altra banda, des de la CGT volem recordar la nostra permanent demanda de majors inversions en el transport públic, tant referent a autobusos com als trens i el metro, a fi de millorar el servei i, sobretot, la seguretat dels treballadors del sector i dels milers de ciutadans que cada dia fem ús d’aquests serveis públics.

La CGT exigeix que, en aquests dies que les diferents administracions fan gala d’afany inversor en esdeveniments de dubtosa utilitat pública, s’incrementen les mesures de seguretat en el transport col·lectiu i s’investiguen les raons que han pogut incidir en aquest greu accident del Metro de València.

Sobre aquest aspecte volem recordar les nombroses denúncies de treballadors i sindicats ferroviaris sobre la falta de sistemes adequats de seguretat i sobre la vellea de nombrosos trens i instal·lacions ferroviàries.

Finalment, la CGT vol mostrar la seua solidaritat i suport als treballadors de MetroValència i FGV en aquests moments tan delicats que estan vivint.

Antonio Pérez Collado Secretari General CGT-PV València, 3 juliol 2006

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat