Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració a la Model el 8 de Juliol a les 12 H.
04 jul 2006
UNA MORT A LA PRESÓ ÉS UN CRIM D'ESTAT!
JOSE ANTONIO CANO VERDEJO NO T’OBLIDEM!

LLIBERTAT PELS 3 COMPANYS PRESOS DES DEL 4 DE FEBRER!
LA COORDINADORA CONTRA ABUSOS DE PODER INFORMA:

Salut a tothom!

Us volem convocar, seguint la linea anticarcelària marcada per l'anterior comunicat, a una concentració davant la presó Model el proper dissabte 8 de Juliol a les 12 hores.
Hem decidit afegir aquesta acció a les activitats ja programades pels següents motius:

El passat 17 de Juny es van complir 2 anys de la mort del nostre company JOSE ANTONIO CANO VERDEJO a la presó Model de Barcelona. Els responsables d'aleshores varen âvendreâ? la versió oficial de que s'havia suicidat, lligant-se el coll amb els llençols de la celâ¢la. Nosaltres, però, diem i direm sempre que fou un assassinat, un crim d'estat, com ho son totes les morts a la presó.
No permetrem que la seva mort caigui en l'oblit!

Daltrabanda, volem aprofitar aquesta ocasió per denunciar també la situació que pateixen 4 persones arrel dels fets succeïts el passat 4 DE FEBRER: Ara mateix aquestes 4 persones, tres nois a la presó inculpats d'un crim que nosaltres sabem que no han comès, i la mare d'un d'ells, es troben realitzant una VAGA DE FAM en protesta per la indiscutiblement injusta situació que El Sistema les està obligant a viure. No parlarem de les formes que hi ha per "arreglar" la seva situació (llibertat condicional per falta de proves...). Totes aquestes formes ja les coneixen els responsables de la seva situació. Volem fer ús de la nostra voluntat de posar fí a la seva cruel situació, de la que ens fem ressò, expressant el nostre rebuig cap a les formes de brutalitat que El Sistema ens imposa i volem fer-us partíceps a vosaltres per a que us uniu a aquesta lluita per allò que és just. Per a les 4 persones amigues que estan sacrificant la seva salut fent ús de l'últim recurs de lluïta que aquest Sistema podrit els ha deixat, i per a nosaltres que igualment estem patint la seva impotència i angoixa i el seu sacrifici. Si no sentissim de fer res davant aquests fets, propiciaríem la possibilitat de ser les següents víctimes del Sistema.
Us agraïm que doneu el màxim de difusió a aquesta convocatòria!

UNA MORT A LA PRESÃ ÃS UN CRIM D'ESTAT!
JOSE ANTONIO CANO VERDEJO NO TâOBLIDEM!

LLIBERTAT PELS 3 COMPANYS PRESOS DES DEL 4 DE FEBRER!

SENSE EL F.I.E.S., SENSE LES PRESONS I SENSE AUTORITAT!
SALUT I LLIBERTAT!!!!

This work is in the public domain
Colera camping CNT