Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
A 14 dies de VAGA de FAM. Presos 4F
03 jul 2006
El dilluns 3 de juliol es van complir 14 dies de la vaga de fam.
Rodrigo i Juan estan en la infermeria, de la Trini, des del segon dia de vaga. Han pogut fer-se el seguiment del pes i se'ls han practicat revisions mèdiques sanguínies (que mostrEl dilluns 3 de juliol es van complir 14 dies de la vaga de fam.
en una baixada dels nivells de sucre) i de les constants vitals per a controlar el seu estat de salut i evitar seqüeles cròniques.

En el cas de Alex, no van voler donar-li la baixa mèdica fins a passada una setmana i des d'aquest cap de setmana ha estat traslladat a infermeria. Això li va significar continuar amb la rutina carcerària, com l'obligació de baixar al pati 2 vegades al dia, i el consegüent gasti d'energia que no respecta la seva condició de vaga. Fins a ara no ha pogut dur un seguiment del seu pes, i li han restringit el correu. El seu estat d'ànim no és el més òptim.

Tanmateix, els tres es mantenen en la ferma convicció de seguir endavant amb la mesura, exigint la llibertat condicional i un judici just.

L'evolució de Mariana és seguida pels membres del Grup de Suport del 4F i dels membres de la Casa de la Solidaritat. Contem amb un metge que realitza els controls necessaris per a controlar el seu estat de salut. Ha perdut 1 quilo per dia i encara que els nivells de sucre són baixos es troba en un bon estat de salut.

LLIBERTAT RODRIGO, ALEX I JUAN
LLIBERTAT JA!
Atentos a las convocatories

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more