Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Quim Nadal col·loca Neus Tomàs de directora de l'Oficina de Comunicació del Govern
03 jul 2006
QUIM NADAL COL•LOCA NEUS TOMÀS DE DIRECTORA DE L'OFICINA DE COMUNICACIÓ DEL GOVERN



30/06/06
La densa teranyina que està muntant Joaquim Nadal des del seu nou càrrec de conseller de la Presidència està conquerint ja les darreres línies que van construir els republicans. Aquests dies assistim (segons ens explica la nostra xarxa informativa 'intramurs' de Palau) a la presa definitiva de l'Oficina de Comunicació del Govern, que va muntar originàriament Miquel Sellarès abans de ser obligat a dimitir per una trampa vil que li va parar Jordi Mercader. Aquesta oficina va passar posteriorment a mans d'Enric Marín, una persona sobre la qual Busot no vol opinar perquè ja ho ha fet tothom que el coneix i nosaltres no podríem aportar res.

En aquesta Oficina de Comunicació del Govern, fins ara, hi havia un tal Jaume Clèries com a director, un personatge de bon caràcter però d'adscripció ideològica difosa. Però els socialistes es caracteritzen pel seu sectarisme, i la capacitat professional no és mai cap element a valorar. De manera que el cap del Clèries ha estat tallat de manera eficient, després de tenir-lo unes quantes setmanes al 'corredor de la mort'. I la persona que es farà càrrec de l'Oficina de Comunicació serà Neus Tomàs, fins ara cap de premsa del conseller Joaquim Nadal i experiodista de la Cadena Ser (la mateixa cadena que deia que s'havien trobat els cadàvers dels 'terroristas suicidas' als trens de Madrid quan l'11-M per facilitar la victòria de ZP).

O sigui que ja ho veieu: els tentacles socialistes es van estenent arreu de la Generalitat. Ahir controlaven la Ser, El País, El Periódico, El Punt i la Com, ara controlen també la CCRTV i les seves emissores, així com tota la maquinària comunicativa del Govern.

Tal com va cridar un mític senador català: 'Visca el Govern catalanista i d'esquerres!'

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Quim Nadal col·loca Neus Tomàs de directora de l'Oficina de Comunicació del Govern
03 jul 2006
en Nadal es un vell espabilat, pregunteu per Girona el caciquisme de la familia Nadal, els agrada mes el poder i controlar-ho absolutament tot, a cop de fuet si cal... que a un babau una pilota... temps al temps
Sindicato Sindicat