Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
CiU posa preu al cap de Mònica Terribas per ser 'massa dura' amb Zapatero
03 jul 2006
CIU POSA PREU AL CAP DE MÒNICA TERRIBAS PER SER 'MASSA DURA' AMB ZAPATERO


03/07/06
Increïble però cert. Els nostres 'talps' a l'ens públic de la ràdio i televisió catalanes ens expliquen que el membre del Consell d'administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió a proposta de CiU, Joan Francesc Cànovas, va queixar-se amargament de l'entrevista que l'editora i conductora de 'la nit al dia', Mònica Terribas, va fer-li a Zapatero a finals de maig, pocs dies abans d'iniciar-se la campanya pel referèndum de l'Estatut. Sí, aquella entrevista als jardins de la Moncloa.

Joan Francesc Cànovas -batejat sorneguerament com JFK pels seus excompanys de l'Oficina de comunicació de Govern en temps de Jordi Pujol- va arribar a la darrera reunió dels consellers de la CCRTV amb un DVD a les mans. Els vídeos de JFK van ser visionats i incorporaven uns fragments de l'entrevista de Terribas a ZP.


Cànovas va queixar-se airadament de la 'duresa' de la conductora de 'la nit al dia' amb el President espanyol. Fins i tot va arribar a dir que la Terribas 'semblava una militant d'Esquerra Republicana'. La sorpresa entre els presents va ser majúscula, començant pels consellers del PSC que restaven estupefactes en veure que algú de CiU sortia en 'defensa' del pobre ZP davant la fera ferotge de mitjanit de TV3.

Cànovas també s'havia queixat en reunions anteriors del conductor del Matí de Catalunya Ràdio, Antoni Bassas, perquè 'estava donant massa veu als partidaris del no a l'Estatut'. Algunes fonts coneixedores de JFK asseguren que la seva actitud no és gratuïta i que obeeix a l'esperança de tornar a trincar cadira en un futur govern del PSC en minoria amb suports puntuals de CiU, un escenari que podria donar-se després de les eleccions de la tardor.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CiU posa preu al cap de Mònica Terribas per ser 'massa dura' amb Zapatero
03 jul 2006
I a això afegir-li que el JFK és company de feina de la Terribas a la UPF (ambdós són professors). Això si que és companyerisme!
JFK rata traïdora.
Re: CiU posa preu al cap de Mònica Terribas per ser 'massa dura' amb Zapatero
03 jul 2006
Ja m'estranya pq ultmament la teribas està més dòcil amb el poder, i més fera que mai amb el contrapoder (que no és ni ERC ni PP).
Re: CiU posa preu al cap de Mònica Terribas per ser 'massa dura' amb Zapatero
04 jul 2006
La Monica Terribes... Per mi la nit al dia es de lo millor que té TV3!

Àllò es una periodista com Déu mana!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more