Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Salutacions des de Gaza
03 jul 2006
Ziad Medoukh
Tlaxcala


Aprofito que ha tornat l’electricitat per enviar-los aquest missatge.

La situació a la Franja de Gaza s’ha tornat insuportable en tots els aspectes, especialment en l’humanitari, després d’aquesta ofensiva israeliana sense precedents en contra del nostre poble palestí. Aquest cop és la població civil la que pateix els atacs israelians contra la infraestructura palestina.

Solament tenim dret a tres hores d’electricitat, d’acord amb les regions. Escasseja el pa, la farina i la gasolina. Els bombardejos israelians contra totes les poblacions de la Franja de Gaza se succeeixen dia i nit, i a això s’ha d’afegir les bombes sonores que l’exèrcit d’ocupació llança cada cinc minuts per atemorir a la població.

Tots estem a l’espera del pitjor. Vivim immersos en la foscor. Excepte les universitats -els estudis són sagrats a Palestina-, l'administració palestina i els ministeris no funcionen, les botigues estan buides, els taxistes han abandonat els seus taxis. Els carrers estan casi deserts. Totes les fronteres estan tancades i ens trobem tots tancats en aquest petit territori de Gaza.

Ens sentim oblidats per la comunitat internacional. Per sort comptem amb vostès, amics solidaris de la nostra noble causa, per ajudar-nos amb les seves crides i missatges de recolzament i les seves manifestacions de recolzament als seus països.

Continuarem resistint, perquè aquesta és la nostra terra i tenim l’esperança de viure en pau en ella, la terra sagrada de Palestina. Ara més que mai, volem al nostre país, Palestina, i estem disposats a sacrificar-nos i a sofrir per la nostra pàtria.

Salutacions des de Gaza la resistent,


Ziad


29 de juny de 2006



_________________________________________________________



Font en espanyol: http://www.tlaxcala.es/pp.asp?reference=704&lg=es
Original en francès: http://www.tlaxcala.es/pp.asp?reference=705&lg=fr



El palestí Ziad Medoukh és professor de francès a la Universitat Al Aqsa de Gaza. Aquesta carta és una comunicació personal. Se li pot escriure a ziadmedoukh ARROBA hotmail.com


Traduït de l’espanyol al català per Àlex Tarradellas, membre de Tlaxcala (www.tlaxcala.es), la xarxa de traductors per la diversitat lingüística. Aquesta traducció és Copyleft.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salutacions des de Gaza
03 jul 2006
de veritat els israelians son tan rucs de pensar que poden arribar, crear un estat i que la gent que hi vivia els rebi amb floretes? de que es queixen?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more