Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Les feres no entenen de plaços
02 jul 2006
Les feres no entenen de plaços, ni de terminis ni de "lanzamientos". Les feres no esperen a que els caçadors les vinguin a buscar.
Malgrat tot, a vegades els plans no surten com hauriem volgut. Aqella nit tal vegada es volia que fos l'última nit de la Fera, i es volia sortir, per últim cop amb el cap ben alt. Tenir-los al davant i poder-los tornar una part del mal que fan. Potser no s'ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies, i sabem de sobres que molts veïns i moltes veïnes no ens deuen haver entès.
Aquella nit es va deixar clar que no es volia dependre dels dolents i dels seus plans, dels seus dispositius i dels seus desplegaments. Que tampoc es volia que el desallotjament de la Fera es convertís en un esmorzar i seguidament en una espera agònica. Es volia tenir-los al davant sense que ells ens esperessin. Estem fartes de que ells siguin sempre 20 vegades més, estem fartes de que ells tinguin escopetes de boles de goma i nosaltres només pedres i petards per defensar el que nosaltres ens estimem. La Fera, encara que moltes veïnes ho desconeguin ha servit per donar suport i infrastructura a lluites que volen transformar la societat. Es volia demostrar que per nosaltres la Fera, com qualsevol centre social bé es mereix assumir el risc de jugar-nos-hi la cara. Va faltar sang freda, va faltar recordar que tot i que els bancs i les inmobiliaries
ens fan la vida impossible, l'objectiu eren els representants de la llei i l'ordre. Ells són els que apliquen lleis injustes. Ells són els que defensen que els poderosos es gestionin el pastís i no toleren res que sigui crític amb el sistema.
Les feres no entenen d'eleccions, ni de subvencions ni de derrotes. Les feres són selvatges i a vegades caòtiques, però sempre segueixen el seu instint. Hagués estat prou bé que aquella nit els dolents haguessin tingut por. Però sabem que tard o d'hora arribarà el nostre moment. Mentre els especuladors segueixin campan més lliures que les feres, els estarem observant d'aprop.

Les feres ferotges d'aquí i d'allà

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les feres no entenen de plaços
02 jul 2006
certament cal fer autocrítica de les accions, malgrat que les feres siguin caòtiques els missatges han de ser clars
es pot fer mal a moltes altres feres per una acció mal portada, la feina de molts d'anys (Les Naus,La Hamsa ...) pot ser destruïda en una sola nit, es recorda sempre l'inmediat, penseu, penseu ...
Re: Les feres no entenen de plaços
02 jul 2006
VISCA LES FERES FEROTGES, MORI EL RAMAT ALTERNATIU
Re: Les feres no entenen de plaços
02 jul 2006
el comunicat molt encertat, si senyor, companys i companyes ...
Re: Les feres no entenen de plaços
02 jul 2006
andaya tanto repensar

hay que ser valientes para escuchar cuando el corazon habla

desde los confines de la Barcelonia insurgente

saludos fraternales a les feres de gracia

siempro con vosotros siempre todas juntos


(A) mai ens faran creure
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
pq sempre la paga el poble actueu igual que ells no sou molt pitjors q ells, aneu a la muntanya i deixeu tranquils a la gent
agur
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
molt bo el text, realment daixo sen diu ser ràpid, no esperar k actuin, si no prndre la iniciativa!

PD una pregunta, qu va passar el dijous a la vila d gràcia?
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
Molt bo l'anàlisi! No ens fareu creure!
PD: Ja va sent hora el que en algun moment de l'escrit dieu: ja els toca que sentin la por. Que es preparin...
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
Cal tenir en compte que aquest mateix comunicat ja es va difondre per rius i taulet en la concentració de dijous al matí. Més que res perquè cadascú el pugui situar en el temps...
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
algú sap què és l'esquerranisme? "Desviació ideològica i política que preconitza l’aplicació, en la política
quotidiana, de propostes polítiques excessivament avançades, de manera que no poden
ser assumides per la consciència de les classes populars en una conjuntura determinada"

Malgrat tot, el fet fet esta, i ara caldrà reconduïr-ho per veure si s'acaba entenent la resposta violenta al seu desallotjament de la Fera per part del veinat gracienc que va veure com li cremaven els carrer.

violència amb intel.igència!
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
Esteu absolutament malalts d'ideologia i us heu empassat les vostres mentides fins a fartar-vos. De debó us creieu que tot això (la salvatjada de l'altre dia, i totes les festes fins a la matinada) serveix per a moure ni un sol milimetre les regles injustes que dominen la societat? De debó creieu que calar foc a contenidors i fugir abans que arribi la policia vol dir "tenir-los la davant" i "donar la cara"?
L'endemà els bancs i immobiliàries van tornar a obrir, els veïns hi van tornar a entrar a pagar les seves hipoteques i el capitalisme va seguir girant tant tranquil com abans. Això si, uns quant centenars de veïns d'un barri més aviat progressista van llevar-se odiant els okupes i el que defensen.
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
i si de rebot surten perjuicades les festes alternatives de Gràcia? Heu de pensar abans de fer les coses. La feian de molta gent pot anar-se'n a l'aigua per culpa vostra.
Re: Les feres no entenen de plaços
03 jul 2006
des que soc aqui estan ofegant qualsevol cosa "alternativa", de festa o senzillament d'anar al teu rotllo (i sortir de casa a fer un cafe!!)(hi ha vegades que des les 12 o la 1 de la nit et foten fora els "xulos" de la Urbana de la plaça del Sol amb remullada inclosa i mes d'algun mal rotllo, no veig pas que ho facin a les Rambles), amb un assassinat inclos, amb carregues que acaben amb els genitals d'un nano a l'hospital, amb una ocupacio armada que riu-te'n de l'Ulster o Beirut, amb obres a mitja Vila per tocar els pebrots (aqui el ram de la construccio s'esta forrant, quina casualitat), us estant matant la Vila que al final nomes sera un cau de pijos, tecnocases i snobs de pasta llarga i em sembla que per desgracia alguns no esteu al cas.

Les festes alternatives (!?) pero si en fa que les voldrien fotre a les antipodes i fan el que sigui per fer-ho. Te pebrots que fotis la culpa ara a algu que s'ha enfrontat com cal a un desatllotjament -amb els mitjans que sigui-. Ja ens faran de policies ells, no cal que ens en fem nosaltres mateixos.
Re: Les feres no entenen de plaços
04 jul 2006
"Desviació ideològica i política que preconitza l’aplicació, en la política
quotidiana, de propostes polítiques excessivament avançades, de manera que no poden
ser assumides per la consciència de les classes populars en una conjuntura determinada"

Aplicació de polítiques excessivament avançades? Home, jo diria que precisament el que passa és que són passades de moda, fa uns anyets a ningú li semblava estrany fer barricades i enfrontar-se a la policia per defensar-se... La consciència de "classe" (algú recorda el que això significava?) està en retrocés, no avançant.
Sindicato Sindicat