Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Palma] El jovent per una ciutat digne!
01 jul 2006
La passada nit del dijous, Maulets realitzà dues accions en defensa de la Real, zona amenaçada pels interessos immobiliaris.
Cartell(abans)R.JPG
DSCN4934.JPG
DSCN4936.JPG
Mural2R.JPG
MuralR.JPG
2006-07-08_IMG_2006-07-01_23_40_09_s16dp002.jpg
Mani2R.JPG
Les accions consistiren en la pintada de dos murals. Un a la via de cintura i l'altre al cartell publicitari que anuncia la construcció del nou hospital de referència de les illes.

Maulets entenem la construcció d'aquest hospital com a una simple excusa per a la reconversió de l'actual sol classificat com a sòl rústic al PGOU de Palma, amb el pas d'agrícola – ramader, en sol urbanitzable. Això, evidentment, afavorirà a les constructores afins a una administració que no ha dubtat en posicionar-se al seu favor de manera descarada.

A l'endemà de les accions, l'organització també participà a la multitudinària manifestació per a la construcció del parc de les Vies. Es varen elaborar diferents plafons amb els motius de perquè el jovent de la ciutat volem i necessitam el parc.

Cal recordar que aquest Parc era una promesa electoral del PP. Ara al que havia de ser un parc hi ha projectada una autopista intraurbana de 4 carrils per la que hi circularan al voltant d'uns 25.000 cotxes.

Amb aquestes accions volem animar al jovent d'arreu de l'illa a organtizar-se i a plantar cara. És hora de dir ben alt i ben clar que volem una ciutat pensada en base als interessos col·lectius i no a interessos immobiliàris.
Mira també:
http://www.maulets.org/mallorca
http://www.politics-immobiliaria.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Palma] El jovent per una ciutat digne!
01 jul 2006
Tot el suport als Maulets de Mallorca!!!
el jovent en peu de guerra!
Re: [Palma] El jovent per una ciutat digne!
04 jul 2006
aquests nanos no tenen vacances! màxim respecte des de la "península".
Sindicat