Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: guerra
Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
Crims contra la humanitat: Israel Again!
nazi israel.jpg
Què espera la societat catalana per manifestar-se solidàriament contra el atac del nacionalsocialisme jueu? Ãs tanta la indignació davant la passivitat internacional!. La mateixa que es va moure diligentment amb la invasió de Kuwait i els seus pous. Ãs tanta la desesperació al sentir a Kofi Annan,premi Nobel de la pau, defensar les accions desproporcionades. La ONU en si mateix és un organisme indignant.

Fins a quan viuran dels redits de Mauthausen?. A Gaza només li falten xemeneies. Ãs molt més sagnant, però menys fílmic. Ãs trist, però si Iran disposes dâarmament nuclear fets com aquests, on la raó i la justícia són silenciats, no passarien. Tant de bo tanquin lâaixeta del petroli per sacsejar-nos del nostre immobilisme consumista i egocèntric. A la fi, com deia un conegut lâaltre dia: no són més que moros no?.

Hi ha alguna plataforma muntada capaç de llançar una mobilització?. El nostre parlament parlarà?. El executiu de ZP que sâomplia la boca ahir de pau... no dirà res del paralâ¢lel terrorisme d´estat que deixa la població sense electricitat, aïllada (igual que Guetto de Varsovia.), amb els seus dirigents segrestats, les seves cases derruïdes, civils assassinats....? Molt abans veurem a la Pilar Rahola amb la seva propaganda sionista. Molt segurament acusant-nos de nazis. Ensopida connexió. Si ha una continuació del nazisme en aquest món, no és altra que Israel.

Lâexcusa del soldat és tant irrisòria quan dies enrere assassinaven impunement civils. Els organismes internacionals aleshores demanaven consens. I ara demanen que tornin al soldat israelià. Curiós e indignant. Que passaria si Iran sobrevolés el Parlament israelià com han fet els jueus a Síria de forma escandalosa?. Que trigarien a la Casa Blanca a muntar una roda de premsa de denuncia.


La societat catalana ha de fer sentir la seva veu enfront el silenci colâ¢lectiu. No podem mostrar la mateixa passivitat i docilitat que el 18 de Juny. Manifestacions davant el mateix parlament, Allà on estiguin els mitjans i aprofitant qualsevol presentació comercial o acte on politics representatius participin. Propulsant el boycott als productes i marques relacionats amb el règim (arma colpidora amb un impuls comunitari i de llarga durada). Fins i tot, tallant la electricitat a la ciutat per tal que la gent seân adoni de la magnitud del problema i la resposta.


Sincerament. Si ens callem ara.....després quan algun sonat fiqui bombes als trens de rodalies més valdrà que callem també i deixem la nostra pau âa la modaâ? a casa. No sortim aleshores a pintar-nos les mans de blanc ni ficar espelmes. No seria moralment just.

This work is in the public domain

Comentaris

Ens mobilitzarem contra el terrorisme i els trets al clatell
30 jun 2006
Fins a quan viuran dels redits de Mauthausen?. A Gaza només li falten xemeneies. És molt més sagnant, però menys fílmic. És trist, però si Iran disposes d’armament nuclear fets com aquests, on la raó i la justícia són silenciats, no passarien. ---> QUINA MENA DE FILL DE PUTA ESTÀS FET, CABRON DE MERDA? Vols dir que si Irán tingués armament nuclear ja no hi hauría jueus a Israel ? ... la ANP ha decidit avançar pel terror, això vol dir conseqüencies.

Israel ha de tenir molts collons per aguantar els terroristes islàmics que ja van ser aliats dels nazis i tota mena de totalitaris que "antisistema" es creuen que recolzant el terrorisme islàmic acabaran amb el capitalisme del seu país. Veiam rucs nacionalistes catalans ¿penseu que el vostre model és el de Hamás i Al Fatà?

5,5 milions de jueus voltats per 100 milions d'àrabs. David contra Goliat , però un goliat corrupte , totalitari i fastigós amic dels totalitarismes.
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
Esteu fotuts ,tothom sap quina mena d'Estat Terrorista teniu à Israel...quan el Gran Patró deixe de fer-vos suport estareu més sols i cagats que el bunker de Hitler quan arribaren els russos.
Nazis del Segle XXI= sionistes
Fora de Palestina, genocides!
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
Palestina Lliure!
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
Molt fotuts , tan fotuts que vaja demà està per plegar l'Estat d'Israel. BURRRO , no confonguis els teus desits de nazi europeu amb la realitat. Ah i ets dels que encara creu que Israel s'agunata pels Estats Units? No tens ni puta idea d'economia ni de geo-política ni d'història. Cap de les guerres començades per la barbarie islàmica i guanyades per Israel ha tingut el soport dels USA...

Israel és genocida , i resulta que hi han 4.500.000 de palestins quan el 1948 n'eren 600.000... Israel és molt mal genocida, i molt mal netejador ètinic , pq a Gaza, Judea i Samaria està ple de palestins.

Quins collons tenen els nazis europeus, volen justificar-se reflexant les seves vergonyes en els demés. Que millor per justificar els seus crims que un nazi acusi a un jueu de ser nazi?
mobilitzem-nos
30 jun 2006
hola RT!! m'ha agradat l'article i estic d'acord amb tu, de fet ja varem parlar d'això l'altre dia jeje. la veritat es que la situació es patètica i fins que algú no faci res ens veurem obligats a empassar-nos notícies per la tele d'assessinats, atacs i demés barbaritats.
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
No cal ni insultar-te Jaim, els mateixos jueus titllen l'estat d'Israel d'inhumans:

La agencia israelí pro derechos humanos Btselem advirtió de que los cortes de electricidad pondrían en peligro el suministro de agua y la atención sanitaria, y subrayó que a Israel le asistía el derecho de adoptar âtodas las medidas legalesâ? necesarias para conseguir la liberación del cabo Shalit, pero no medidas que vulneren las prohibiciones impuestas por la legislación humanitaria internacional y que se lleven a cabo contra âobjetos indispensables para la supervivencia de la población civilâ?.

Aixo si, tu segueix insultant-nos, que aixi es veu que per molta superpotencia i bla, bla, bla cada cop esteu mes sols i sous els unics que us doneu la rao a vosaltres mateixos, patetic
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
les mesures legals les marquen les acciones dels terroristes. Són ells instalats al poder els qui han de mirar el que fan al seu poble. Israel ha de mirar pels seus, simple , plana i de manera senzilla.

El suïcidi de Palestina
Els palestins han comès un error tràgic: pensar que els israelians acceptarien unes regles de confrontació que anul·laven la seva superioritat militar. Hamàs pensava que podia moure's en un terreny gris entre la pau i la guerra, i que els israelians es limitarien a represàlies limitades, que només servirien per enfortir encara més la popularitat dels radicals palestins. Com és natural, l'aposta ha resultat completament fallida: Israel no està disposada a acceptar una confrontació limitada. La conseqüència lògica és inevitable: les forces armades israelianes entren en els territoris palestins, destrossen la resistència i demostren a Hamàs que si volen guerra en tindran, però no la guerra de baixa intensitat que voldria Hamàs, sinó una guerra total i sense restriccions.

Si els palestins insisteixen en el camí de la guerra, els israelians acabaran el mur de defensa i aïllaran els territoris palestins. Això no evitarà atacs esporàdics, però a la llarga es tractarà d'una situació molt similar a un setge, Els territoris palestins es trobaran assetjats per terra, mar i aire, amb les fronteres tallades. Potser no caldrà ni aplicar gaire força militar; només esperar a veure quant poden resistir els radicals palestins sense recursos per alimentar el seu poble.

És evident que els bons progressistes occidentals atacaran Israel i defensaran el dret dels radicals palestins a practicar el terrorisme com a manera de resoldre les disputes internacionals entre Palestina i Israel. Però aquesta maleïda solidaritat retòrica no ajudarà el poble palestí a trobar una sortida al camí de perdició al qual l'ha abocat Hamàs. Israel segurament preferiria la pau, però s'equivoquen els que creuen que —com passa en altres països occidentals— estan disposats a viure de genolls perquè hagin perdut la voluntat de lluitar per les seves llibertats. Ho faran. I si això significa guerra, n'hi haurà. Però serà una guerra que, una vegada més, els palestins no poden guanyar. Una guerra on ningú sortirà en la seva defensa. Una guerra que demostrarà que els radicals no poden viure la normalitat i necessiten la violència extrema com a excusa de les seves incompetències.

Ens agradaria que les coses fossin d'altra manera, però no ho són. Israel prefereix seguretat sense pau a una pau sense seguretat. I com que té els mitjans per defensar-se, l'estratègia palestina —una vegada més— és un exemple de la ceguesa intel·lectual que acompanya tot radicalisme.

laveudecatalunya ARROBA gmail.com
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
Menys trolls i menis malababa sionista-feixista. Molt guay chachi piruli la manifa de un mil-lio de persones contra la guerra de Irak.Pero,aviam si fem algo d,una punyetera vegera contra la invasio per Usa i U.E. d,Afganistan i contra la invasio de Palestina per l,estat terrorista israelia i la connivencia de la U.E. o unio europea. VISCA PALESTINA LLIURE
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
30 jun 2006
Visca les Cel·lules Jueves de Combat del guetto de Varsovia !!!

Visca els Comités de Resistència Popular del guetto de Gaza !!!

Antifeixistes sempre!!!
Stop apartheid a Palestina!

Palestina un poble que no s'agenolla davant el monopoli del terror. A diferència d'altres en semblants circunstancies l'any 1945.
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
12 jul 2006
basta Israel, deja de ser canalla. (no te hagas mas la victima)Matas 100 o 1000 por cada uno que te tocan, y chillas como si fueras la unica nacion que tiene derechos adquiridos a no ser criticada, la unica con derecho a matar y a no recibir una leve replica. Recuerdas los fusilamientos nazis de poblaciones civiles como respuesta colerica a un ataque aislado de la resistencia?? Esos haces, Israel, dominada por la soberbia de una lectura criminal de la Biblia.No chantajees mas a la historia. Ahora eres tu la canalla.
!!!BASTA ISRAEL!!!
SIONISMO=FASCISMO
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
20 jul 2006
Demanaria als administradors d'indymedia que no donguessin veu als que fan apologia del terrorisme d'estat d'israel i justifiquen el genocidi i violació sistèmatica dels drets de tot un poble.

No m'entretindre a respondre els arguments dels nazi-sionistes només cal veure la realitat de Palestina, els seus arguments son tant absurds com dir que 2+2 son 5.
Re: Crims contra la humanitat (Israel). Ens mobilitzem?
20 jul 2006
Sembla mentida que davant de la massacre i la invasió del poble palestí i libanés per part de l'exercit Israelí, els EEUU ho defensin i la UE s'ho miri amb les mans plegades. Primer Israel assassina civils palestins, després tira al terra cases de famílies palestines passant per damunt de la gent amb els tancs israelians amb l'excusa de buscar terroristes, després fan un mur que separa a moltes persones palestines, l'exercit d'Israel assassina nens i nenes palestins que van a l'escola dient que "pensaven que a les seves motxiles hi duien bombes", i ara fan una masacre al Líban amb l'excusa del soldat segrestat.

Patetic i vergonós!
Israel, estat genocida!

Condemno l'odi als jueus, evidentment. Però també condemno l'odi al món àrab i la massacre que l'Estat d'Israel està duent a terme. Una cosa no treu l'altre. Això ho dic per aquella gent que diu que els que estem en contra del genocidi palestí som antisionistes.

No a l'holocaust palestí!
De masacres
20 jul 2006
Los libaneses fueron masacrados por los palestinos y los sirios. Gracias a Israel, muchos cristianos libaneses pudieron salvar sus vidas.

Líbano es rehén del expansionismo de los radicales iraníes. Irán da a hezbollá 100 millones de dólares anuales, 9 de los cuales van a parar a las arcas de hamas.

Los palestinos y la hezbollá tienen la intención de liquidar a los judíos y destruir el estado de Israel.

Es la jihad, idiotas. La misma que os amenaza a vosotros.
Sindicat