Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La Coordinadora Contra els Abusos de Poder INFORMA:
28 jun 2006
Una de les tasques que desenvolupem en aquest col.lectiu és la solidaritat amb les persones preses. En aquest sentit, US CONVIDEM a la propera activitat programada:
La Coordinadora Contra els Abusos de Poder INFORMA:

La CCAP som un col.lectiu de persones que des de fa anys ens reunim setmanalment amb l’objectiu d’aprendre a autodefensar-nos davant dels nombrosos casos d’abús de poder als que ens aboca la vida en aquesta societat.

Una de les principals carències amb les que ens trobem al ser víctimes d’un abús de poder està en la desconeixença de les eines que tenim per defensar-nos, ja sigui a nivell legal i jurídic com en la vessant més humana.

El binomi legal-popular funciona indivisiblement en aquest col.lectiu. L’aïllament és el pitjor que ens pot passar al patir un abús de poder, encara que quedar-nos soles amb el problema és el més comú.

A les reunions de la CCAP tenim la possibilitat d’assessorar-nos legalment així com d’exterioritzar les nostres experiències entre persones que ens escoltem i aconsellem amb el nostre sentit de persones humanes.

El tipus de gent que conformem aquest col.lectiu és molt heterogeni, des de persones que exercim l’advocacia a persones víctimes d’algun abús i/o senzillament, persones solidàries, totes les quals posem la nostra experiència al servei de l’autodefensa.

Pots trobar-nos tots els dimarts de 22 a 24 h al:

Bar Cruma
c/ D’en Bot, 7. Baixos (Pl. Vila de Madrid)
<M> L1 i L3 Pl. Catalunya


Una de les tasques que desenvolupem en aquest col.lectiu és la solidaritat amb les persones preses. En aquest sentit, US CONVIDEM a la propera activitat programada:

EL 8 DE JULIOL        
A partir de les 6 de la tarda    
i fins a la 1.30 de la nit

AL C.S.O. RUÃ?NAMALIA
c/ Reina Amalia, 11, baixos.
<M> L.2 Sant Antoni

Que consistirà en :

PASSI DE VIDEO sobre les preses FIES // XERRADA-DEBAT sobre la situació actual a les presons // SOPAR…


SENSE EL FIES, SENSE LES PRESONS I SENSE AUTORITAT

SALUT I LLIBERTAT!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat