Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
investiguen a en Jordi Hereu, antic regidor de seguretat de BCN per un delicte urbanístic
28 jun 2006
Sí, sí, l´antic cap de la guàrdia pretoriana de l´ajuntafems de BCN, jordi hereu, ara portanveu de l´ajuntament i delfí d´en Clos està sent investigat per un pressumpte delicte urbanístic. Jordi Hereu, declararà davant del jutge el dia 5 de juliol acusat de: coacció, danys i prevaricació.

La info la dóna "el Mundo edició de catalunya" 28 de juliol. Està a la portada.

de fet, i com a tall d´anècdota la mònica terribas, de "la nit al dia" en la seva lectura de les portades de la premsa del dia següent, va saltar-se la notícia, tot i que apareixia ben clarament a la portada del mundo... serà que no la va veure, serà que va rebre instruccions, serà que no es vol ficar en camisa d´onze bares??. I els demés diaris?

Si algú té més info, com el text complert (resulta que en la edició on line d´el mundo has de pagar per poder llegir tot l´article) doncs que la posi:

http://www.elmundo.es/diario/catalunya/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: investiguen a en Jordi Hereu, antic regidor de seguretat de BCN per un delicte urbanístic
28 jun 2006
Jo no sé si només és sensació meva o què, però l'amiga Mònica Terribas fa un cert temps que el seu esperit crític i la seva forma agressiva d'entrevistar que m'havia arribat a agradar força l'utilitza per segons qui i en canvi és força llepa amb el poder, especialment amb el poder sociata.
Re: investiguen a en Jordi Hereu, antic regidor de seguretat de BCN per un delicte urbanístic
29 jun 2006
Estic veient que de les poques feines dignes que queden per anar amb el cap ben alt es la de les companyes perseguides i multades per la llei del cinisme.La monica era o es molt guai i molt chachi piruli,pero el treballar als mass merda o al servei del capital et pasaran factura.La penya del periodisme alternatiu no te aquets problemes.Salut
Sindicato Sindicat