Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
27 jun 2006
III ACAMPADA D’ACCIÓ SOCIAL A MONTCORTÈS

30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà)

Aquesta és la tercera edició d'aquestes jornades que vam iniciar l'any 2004 amb l'objectiu de crear un punt de trobada per al debat, la discussió i la formació entre les companyes i els companys de la CGT i dels altres col·lectius i moviments socials de Catalunya en una acampada oberta i participativa.

No entenem des del nostre sindicat l'acció social separada de l'acció sindical sinó que són dues parts indisolubles que s'han de trobar necessàriament per a la transformació social, és per això que us convidem a totes i a tots a participar i enfortir la lluita, cal obrir tots els fronts.

http://www.cgt.es/cgtcatalunya/imatges/cartells/montcortes2006/cartellmo
DIVENDRES 30 DE JUNY

19h.- Inauguració de l’exposició de documents originals de la Guerra Civil, a càrrec del sociòleg Ramon Usall, a l’Ajuntament de Gerri de la Sal.

22.30h.- Cinema a la fresca, “La Crua realitat� de Michael Moore.



Trìptic programa
Plana interior
Plana exterior


Cartell

DISSABTE 1 DE JULIOL

10h.- Trobada de secretaries d’Acció Social de CGT de Catalunya.

12h.- Taula rodona sobre Memoria Històrica amb Manel Perona (ARMH); Pep Cara (Marxa-Homenatge als Maquis); Pep Cruanyes (Comissió Dignitat).

14h.- dinar lliure

16.30h.- Taula rodona sobre La lluita contra l’especulació urbanística ahir i avui amb algú de l’Oficina de l’Okupació; Assamblea d’Okupes de Barcelona; CSO La Maret (Girona), CSO La Gàbia (Lleida), Can Cionzillas (Pallars); CSO La Fura (Tàrrega); CSO Can Vies (BCN), CSO La Makabra (BCN), can Kork (Terrassa).

19h.- Taller de Plantes Medicinals.

23h.- Concert a càrrec Bambol (rumba i reagge).


DIUMENGE 2 DE JULIOL

12h.- Xerrada sobre Projectes de solidaritat obrera internacionalista, més enllà de la cooperació: el cas de Guatemala; a càrrec de COISOLA.

15h.- Dinar popular


A més durant tot el cap de setmana: estenedor de revistes; exposició a Gerri de la Sal i exposició de la Lluita de SEAT a la cafeteria.


Cal que confirmeu assistència al telèfon 973 27 53 57 (de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h.). Aforament per acampar limitat a 130 places.

12 € acampada 2 dies + dinar popular / 4 € dinar popular / 3 € acampada per dia.

Com arribar-hi: des de Tremp seguir la C13 fins la Pobla de Segur, a la rotonda seguir per la N260 fins a Senterada i agafar el desviament a la dreta cap a Montcortès. Abans d'arribar al poble la carretera voreja l'estany i a la dreta trobareu la indicació.


Organitzen: CGT de Ponent i CGT de Catalunya
Mira també:
http://www.suportponent.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
27 jun 2006
Doncs si creieu en el canvi social no cobreu subvencions, ni participeu als comites d'empresa ni tengueu liberats sindicals.

Mort a la CGT!!

Fantasmes!!
Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
27 jun 2006
Emili (tots els sindicalistes de la CGT es diuen Emili o, com a molt, Emília...) es va baixar de la seva limousina, mentre amb una mà cercava un dels havanos que li van passar en la darrera visita "solidària" a Cuba...

"Fermín, què diuen de nosaltres a Indymedia?" I l'esbirre de Ferrero Rotxer, mentre (de pas) li encenia l'havano (i amagava per a una ocasió millor els bombons) ho mirava amb la seva pda últim model (i per tant no compatible amb GNU/Linux) "oh, señor! los super guardianes de la ortodoxia anarquista (TM) vuelven a atacarnos, que miedo".

"Emili" (recordi's...) va començar a tremolar..."oh deu meu (a més de tot el què ha dit el de dalt, resulta que els de la CGT som creients o com a mínim no prou ateus), ara que serà de nosaltres, ara que aquests PERILLOS�SSIMS ENEMICS DE L'ESTAT que PORTEN LES MASSES AL DARRERA ens tornen a atacar".

"Però senyor" va preguntar Fermí mentre girava el cotxe cap a Pedralbes (tots els malvats sindicalistes de la CGT viuen a la zona alta amb els calers que roben a les pobres masses proletaries que malauradament encara no coneixen la VERITAT VERTADERA I ORTODOXA). "Però senyor, aquesta gent que ens ataca no serà que veuen 'la paja en el ojo ajeno enlloc de veure la viga en el propio'?" "Perquè clar, ells amb tot el tema del patrimoni sindical no estan mamant àmplies vegades més que tots nosaltres (en centenars de milers d'euros), ells, amb menys representativitat que la Unión Sindical de Babosas con Síndrome de Down Afectadas de Síndrome del Norte?" "però que dius Fermín, com se t'acut? NO SAPS QUE ELS DOLENTS SOM NOSALTRES?"

*****

I bona sort als que aneu a Montcortés :-)
Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
27 jun 2006
Molt bo!

Tots a Montcortès!
Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
27 jun 2006
Boníssim, contra els capellans de la mentida, riguem-nos-en sense aturador. Visca l'humor!!!
Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
28 jun 2006
Així m'agrada, comentaris amb imaginació...

Ens veiem a Montcortés!
Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
28 jun 2006
aupa la CGT
aupa L'(A)narcosindicalisme
Re: 30 de juny, 1 i 2 de juliol, Montcortès (Pallars Sobirà) CGT de Ponent
07 jul 2006
Gràcies pel teu bon humor Xavi. Pels que no heu vingut a Montcortès dir-vos que va anar molt bé, a banda de la pluja del dissabte, però benvinguda sigui!
Esteu tots convidats a participar en la IV acampada del 2007, no ens podem aturar. (Companys, no porteu les limousines que no les teniu adaptades pel Pirineu)
Salut!!
Sindicat Terrassa