Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
26 jun 2006
L'Acampada Jove 2006 augmenta la seva extensió amb una nova zona: l’Espai Natura. Es tracta d’un terreny de 5.000 metres quadrats de bosc situat al costat de l’Espai Independència (la zona principal de concerts) i que estarà oberta durant el dia. El nou espai està pensat per combatre les altes temperatures que es registren en ple mes de juliol, ja que es tracta d’un terreny amb molta ombra, així com per poder fer pícnic i descansar. L'Espai Natura acollirà també la possibilitat de practicar esports populars, activitats d’entreteniment i comptarà amb un servei de bar per a tots aquells acampats i acampades que vulguin passar-hi algunes estones.
Amb aquesta novetat, l’Acampada Jove suma un total de cinc espais diferents, ja que a més del Natura hi ha els de costum: l’Espai Independència, l’Espai Socialisme, l’Espai Cultura i l'Espai Llibertat.
Pere Aragonès, director de l’ Acampada Jove 2006 i portaveu nacional de les JERC, ha declarat que “l’Espai Natura està creat per a evitar les altes temperatures i refugiar-se de la calor del mes de juliol. Cal remarcar que les JERC només desitgem que les persones acampades puguin gaudir al màxim del festival“
Mira també:
http://www.jerc.cat
http://www.acampadajove.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
fora jerquis d'indymedia. stop hipocresia!
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
També anunciem l'espai Civisme. On es debatrà entre moltes d'altres coses sobre la vivenda.

Jerc
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
Siou tiaaaaaaant piesiats !!!!

Fora enganyaximples d'Indymedia !!!!

Quants diners en subvencions ha rebut la Jerc aquest any ? Algún de vosaltres m'ho pot dir ?
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
Siou tiaaaaaaant piesiats !!!!

Fora enganyaximples d'Indymedia !!!!

Quants diners en subvencions ha rebut la Jerc aquest any ? Algún de vosaltres m'ho pot dir ?
espai ombra pero no natura
27 jun 2006
Hi ha l'espai independència on suposo que es parla dels països catalans. Hi ha l'espai Socialisme on suposo que es parla de capitalisme. Hi ha l'espai cultura on suposo que es parla de'n Lluis Llach i de'n Miquel Martí i Pol. I hi ha l'espai Llibertat on potser es parla de nudisme, o de dictadures i impunitat, o d'immigració.
Però "s" ens diu que a l'espai natura es fa picnic i es juga -al que sigui- a recer d'una bona ombra. Potser que s'ho plantegin de parlar dels temes mediambientals que tenim: canvi climàtic (us de combustibles fòssils i perill d'un auge de la fotuda energia nuclear ("que alguns diuen que salvarà la humanitat")), crisi de biodiversitat (lligada també al canvi climàtic, però també per l'expansió de l'urbanisme), petjada ecològica i sostenibilitat (on temes de consum i generació de residus han de plantejar la necessitat de canviar radicalment la societat), finalment i lligat també al consum, producció neta (per evitar, o almenys reduir els contaminants persistents que la industria química està acumulant a la biosfera des de 1940, i les seves alternatives com el consum ecològic o orgànic, contraposat -com a tema d'actualitat- als aliments transgènics).
A veure si, a més de pensar en els drets socials ("socialisme"), i en la gestió més propera dels pressupostos públics ("nacionalisme"), treballem una tercera pota d'una societat madura ("ecologisme").
I, animo a qui llegeixi això a afegir algun punt que no hagi tractat, pel que fa al medi ambient.
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
Per començar a tenir un mínim de coherència, hem decidit canviar el nom de l'espai Socialisme pel de "Socialdemocràcia" i el de l'espai Independència pel de "Pactem un bon estatut". Proximament informarem de nous canvis.

JEERC (Jovent Enganyat per ERC)
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
q pesats, compreu anuncis a tv3 amb els diners que obteniu pactant amb espanya i el capital i marxeu d'indymedia.
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
Hi vaig estar fa dos anys i a la zona dels jerkis va quedar tot brut i ple de merda... això li diuen "espai natura", suposo...
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
Això dels cinc espais fa molta gràcia...quin enginy!
l'espai natura, l’Espai Independència, l’Espai Socialisme, l’Espai Cultura i l'Espai Llibertat.

Llàstima que tots aquests espais estan per terra, estan trepitjats, destrossats i en coma. Totes les vostres alternatives van en consonància amb el capitalisme, deixeu d'enganyar a la gent. Quan el planeta ja no suporti més aquesta degradació mediambiental, ens en recordarem del vostra parc temàtic d'acampada i ens cagarem amb la irresponsabilitat total amb noms i cognoms de polítics com vosaltres.

Fora ERC d'Indymedia!
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
27 jun 2006
No entenc com S.A a acceptat tocar en un festival que organitza ERC. No se si son concients d'on es fiquen.
Podeu aprofitar per tractar un parell de temes al voltant de "Natura"
27 jun 2006
cartelldefinitiul.gif
DE SOSTENIBILITATS INSOSTENIBLES: LA PLATJA LLARGA

De lâanomenat conflicte sobre la Platja Llarga està ja quasi tot dit i sentenciat. La irresponsabilitat de lâequip de govern i dels partits a lâoposició, perquè des del PP a ERC tots van signar la modificació del Pla General per urbanitzar la Platja Llarga, ens ha portat a un altre atzucac de difícil solució. I diem de PP a ERC, perquè els cinc grups municipals lâAjuntament són capaços dâesbarallar-se per les més petites nimietats, per lâahora dels temes gruixuts, tots són signataris de lâanomenada âpolítica de consensâ?. Exactament allò que la CUP vam anomenar, com una de les raons del nostre naixement, el âpacte de silenciâ? que envolta els temes cabdals per al futur de la nostra ciutat.
    Gràcies a lâAPMA, el grup ecologista, que va destapar el projecte dâurbanització i va sentar les bases de la Plataforma Salvem la Platja Llarga, la ciutadania ens vam poder mobilitzar i sensibilitzar a temps, quan les obres tot just estaven encara al principi. El que en un primer moment semblava dat i beneït i impossible dâaturar, es va aconseguir i cap partit va gosar contradir la veu de la Plataforma i amb ella, la veu de la ciutadania. Segurament darrera dâaquesta reacció tan ràpida, cotundent i exemplar de la ciutadania sâhi amagava el trist record dels Colls-Miralpeix, lâaltre paratge salvatgement urbanitzat anys enrere.
    A dia dâavui, la situació generada queda reduïda a un atzucac. El pacte ja sâhavia tancat entre lâAjuntament, CiU, PP i la immobiliària Subirats Berenguer per construir tot un complex hoteler, residencial i comercial a primera línea de mar. Frenar la construcció dâaquest complex ens ha posat a tots en una situació més que difícil, ja que les alternatives ningú sap si són millors o pitjors. Difícilment 1.700 pisos a la vora de la Platja Llarga ajudaran gaire a preservar aquest paratge, únic tram del litoral encara no urbanitzat entre els Colls de Sitges i les Madrigueres del Vendrell.
    A més, Vilanova âni Cubelles- no està preparada per a suportar 4 o 5.000 nous veïns a la zona del Prat de Vilanova, àrea veïna de la Platja Llarga on es vol ubicar la flamant alternativa recolzada per la Generalitat. I indemnitzar lâempresa constructora suposaria la bancarrota per a les finances municipals.
    Ara ja només ens queda assumir als ciutadans que el mal menor, el preu colâ¢lectiu per la irresponsabilitat dels cinc partits amb representació municipal, és el del naixement dâun nou barri. Així, sense més. Sense cap mena de planificació, ni de previsió de serveis. Sense Pla de Mandat ni res de compromisos electorals amb la ciutadania.
    Mentrestant els i les ciutadanes ens quedem amb un pam de nas. No acabem dâentendre perquè lâerror dels partits polítics i el negoci milionari de la immobiliària lâhem dâacabar pagant, com sempre, nosaltres. Però el que és realment insolent i indignant en tot aquest conflicte és lâactitud, el discurs i la tàctica de fons empleades pels partits. Ens referim a lâactitud culpabilitzadora, al discurs tregiversador de la sostenibilitat i el fals ecologisme, i a la tàctica mentidera del Pla de Mandat.
    Dâunes setmanes ençà, per poc que seguim lâactualitat sobre aquest conflicte, tothom seân pot adonar que els partits, lluny de reconèixer lâerror com a propi, fan veure que busquen alternatives a la urbanització de la platja, perquè la ciutadania ha tingut el capritx de voler preservar un espai natural deixat de la mà de Déu. Ãs en la línia dâaquest malabarisme que a sobre ens volen fer creure que 1.700 pisos es construiran per âpreservar la Platja Llargaâ?, voluntat que sense dubte entronca amb la premisa discursiva de la âsostenibilitatâ? que envolta, com una aureola santa, tota acció del govern municipal. I per acabar-ho dâadobar, quan sâhan de justificar encara retreuen el Pla de Mandat, quan en el Pla de Mandat es parla, entre dâaltres miratges, que es treballarà per a la creació de corredors ecològics en zones com els Coll i la Platja Llarga (art. 56.2).
    Des de la CUP volem manifestar, simplement, que nâestem ben farts i fartes. Dâuna banda, de la irresponsabilitat a lâhora de planificar el creixement urbanística, o més ben dit, dâesperonar-lo descaradament. I de lâaltra, la més greu, de lâús sense miraments ni vergonyes dâun discurs ideològic completament fals i tergiversador.
    Senyors i senyores polítiques: Per què ens hem de creure la participació ciutadana, si a part de no existir enlloc més que el Pla de Mandat, per temes dâimportància pública hem dâesperar a filtracions indegudes perquè la ciutadania pugui reaccionar a corre-cuita i preservar la Platja Llarga? Per què insistiu, sense enrogir, en repetir com una falca publicitària la paraula sostenibilitat, si en aquests moments el que més sâaproparia a la sostenibilitat és que no féssiu res, és que us quedessiu quiets, que no toquéssiu el Cap de Creu ni el Casc Antic, que no toquéssiu més la Geltrú o que mai no haguéssiu tocat els Colls o la Platja Llarga?
    De totes aquuestes coses, la que més ens dol i ens indigna és, probablement, que el vostre discurs és tan fals i tan allunyat de la realitat que en el mateix projecte dâurbanització de la Platja Llarga, el primer de tots, declaràveu que allò que us movia en el fons a planificar lâurbanització de la Platja era la seva preservació. En la línia de la sostenibilitat, és clar.
    Ara als i a les ciutadanes ens queda empassar-nos la vostra sostenibilitat, el vostre Pla de Mandat i el vostre ecologisme. I com en el cas del Colls, veure com feu passar els interessos de les immobiliàries i lâespeculació per sobre dels interessos dels i les treballadores, dels i les ciutadanes de Vilanova i la Geltrú.

Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
28 jun 2006
SA ja havia tocat per els JERC capoll. Per cert, el rebrot ultimament no rebrota massaa eh?? juaaajauajauajau fracassats de merda
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
28 jun 2006
Uis quin humor més enginyós...fa temps que se us ha vist el plumero jerkis. Sols enganyeu als nens i nenes de 13 i 14 anyets, que al cap d'uns anys veuran on s'han ficat.

HIPÒCRITES!
Re: Neix un nou espai a l'Acampada Jove: l'Espai Natura
08 jul 2006
aixó no va dirigit als jerkis, sino a tots akells que kritiken i no fan res... si kritikeu la "politika" k segueix JERC a l'akampada jove (k jo en sók la primera), feu alguna kosa x kanviar-la. Es pot konvertir en un espai realment alternatiu i ekologik, on es pugui gaudir de la millor musika (això no ho podeu negar), xo x la meva part s'hauria de desmarkar de polítikes k fomentin el nacionalisme, xk a la fi i al kap és un nacionalisme, i així començaren les diktadures europees kom Hitler, Mussolini, Franco, i no ho neguem, Stalin.
així que jo opto x un kanvi, xo x un kanvi mes enlla que entrar a un foro i enfotre-se'n de tot deu, insultar i perdre el temps. Aktuem!!
Jo hi aniré, aniré pels koncerts i x passar un bon kap de setmana, xo em desmarkare totalment de les pantimfles independentistes i, sobretot, del meeting q farà karot robira (només faltaba això!), que em fa rekordar a les juventudes del PP, amb l'Aznar dient ximpleries i els krios pijus tragant... kin fàstig!
Colera camping CNT