Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Males Herbes, estiu de 2006
26 jun 2006
Butlletí informatiu de la Secció Sindical de CGT de Catalunya en Parcs i Jardins de Barcelona.
En el número 34 d'aquest butlletí, corresponent a l'estiu de 2006, podreu llegir una àmplia sèrie d'informacions i opinions de la Secció Sindical i dels/es companys/es que la componen.




Editorial: Sobre el sindicalisme, perquè es va crear, qual era la seva pràctica i finalitat, i en que ho estan convertint alguns sindicats renunciat a allò que s'ha aconseguit en molts anys de lluita, amb un continu retrocés en drets laborals, socials i poder adquisitiu.
Negociació: àmplia informació sobre les negociacions de conveni sobre garantia de servei, oferta pública, increments retributius, jubilacions, seguretat i salut, pèrdua del poder adquisitiu (Els productes Més bàsics apugen el doble que el sou dels espanyols/es), promoció interna, seguiment de conveni (incompliments de conveni), …
QUÈ PENSES? Que les direccions de CCOO i UGT signen acords negatius per als/les treballadors/es sense consultar ni tan sols amb els seus afiliats/des.
Prevenció: fusió de mútues, arquetes, tallatanques, canvis en el servei de prevenció, investigacions d'accidents.
Ajuntament de Barcelona / Formigó, S.A., presenten: «Projecte per a la conservació de les platges olímpiques de Barcelona»
OPO 2006: El Comitè d’Empresa davant les decisions que el Tribunal de l’Oferta Pública pensava adoptar el dia 15 de juny va fer arribar al Tribunal les seves propostes.
Jurídica: Mira com està el món que fins i tot la dreta extrema li passa per l'esquerra a la nostra presidenta. Reproduïm article de La Vanguardia del dia 04/06/06.
Sindical: Comunicat de FETAP-CGT al projecte d'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Un Estatut com aquest, tan negatiu per a nosaltres, pot esperar 25 anys més.
... i, naturalment, informació de com contactar amb la Secció i els/les companys/es, telèfons inclosos

http://www.cgt.es/cgtcatalunya/Documents/males_estiu_34.pdf

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat