Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració dimarts 27, Alex en vaga de fam!
26 jun 2006
CONCENTRACIÓ DIMARTS 27, 16:00 H
PRESÓ MODEL
PER ALEX
Demà, dimarts 27 CONCENTRACIÓ enfront de la Model. M ENTENÇA Línia 5
16 hores.
Pel company Alex, pres el 4 febrer, i que fa una setmana va començar una vaga de fam.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració dimarts 27, Alex en vaga de fam!
26 jun 2006
alla i serem!!! força Alex...
Re: Concentració dimarts 27, Alex en vaga de fam!
26 jun 2006
Han passat 7 dies des de l'inici de la vaga de fam indefinida dels 3 joves que segueixen en presó preventiva processats pel cas del Guàrdia urbà ferit, i de Mariana, mare d'un d'ells, des de la Casa de la Solidaritat. L'incompliment del reglament penitenciari per part dels funcionaris de sanitat de la presó Model, està posant en greu risc la vida d'un dels joves.

A Alex C., que està pres a la Model, no se li estan respectant les condicions que requereix una vaga de fam. Se li nega la baixa mèdica, el que implica que ha de continuar amb la rutina de la presó. L'obliguen a baixar al pati 2 vegades al dia, cosa que li suposa un desgast d'energia que atempta contra la seva situació de vaga. No li han fet el seguiment mèdic necessari per a controlar la seva evolució. Per tant no sabem quin és el seu veritable estat físic 6 dies després de l'inici de la vaga.

Volem denunciar aquesta situació de negligència que no ha de permetre's ni es pot repetir, ja que s'està posant en risc la salut d'Alex.

L'evolució de Mariana és seguida pels membres del Grup de Suport del 4F i pels membres de la Casa de la Solidaritat. Compta amb el suport d'Horacio Tamburini, qui diàriament li està fent la revisió mèdica necessària per a controlar el seu estat de salut. Ha perdut 1 quilo per dia i encara que els nivells de sucre són baixos es troba en bon estat.

Els 2 joves que es troben presos en el Centre Penitenciari de Joves de la Trinitat, Rodrigo i Juan, van ser traslladats a la infermeria el segon dia de vaga de fam. Es troben animats i tranquils ja que poden seguir les pautes de la vaga amb certes garanties (anàlisis, seguiment de pes). Han perdut sis quilos cadascun en el que porten de vaga.

Necessiten el nostre Suport i Solidaritat. Atents a les convovatòries!

LLibertat ja! Ni víctimes, ni botxíns
Sindicat Terrassa