Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : sexualitats : dones
Teniu creacions artístiques i/o audiovisuals que volgueu mostrar a les jornades de feminismes i activismes? Crida a l'enviament de materials
25 jun 2006
En la trobada internacional de Feminismes i Activismes, que es farà a Barcelona els dies 8 i 9 de juliol d'aquest any, shi habilitaran espais per a l'exposició i exhibició artística i audiovisual,en qualsevol format, de creacions que guardin relació amb els continguts de la trobada (feminismes i activismes) en el sentit més ampli.


Si sou persones interessades en exposar les vostres creacions escriviu a(millor abans del 30 de juny):

dones ARROBA moviments.net

més info sobre els continguts i el programa:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/263505/index.php

[8-9 JULIOL 2006] BARCELONA: TROBADA INTERNACIONAL DE FEMINISMES I ACTIVISMES

El feminisme està obsolet o està sent reinventat? Avui, els compromisos feministes i els enfocaments sensibles al gènere han proliferat en un ampli espectre de disciplines i moviments. La desterritorialització i la relocalització dels discursos i les pràctiques feministes en camps i contextos múltiples i heterogenis demana una reavaluació de l’impacte (visible o invisible) del feminisme en diferents àrees de la praxis social i de les possibilitats per reimaginar la política feminista com un moviment emergent en les dinàmiques del canvi social i viceversa.

Es proposa una trobada de dos dies de discussió i debat entre persones activistes feministes, acadèmiques, creadores i investigadores per tal de tractar algunes de les temàtiques en les quals ens focalitzem o ens enfrontem a la nostra feina o a la nostra vida.
L'espai central de la trobada serà el Centre Francesca Bonneimasson (Sant Pere més baix, 7) i es combinarà amb altres activitats en diversos centres socials de Barcelona.
Més info:[www.femact.org]
Inscriu-te a:[preinscripcions ARROBA investigaccio.org] i si no pots pagar també pots venir.

Us hi esperem!!!
Sindicato Sindicat