Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió
Solidaritat amb les detingudes de Barcelona
25 jun 2006
La Koordinadora d’Osona kontra la tortura i l’explotació laboral vol denunciar la repressió desmesurada que s’està exercit contra les persones que dissabte passat, 24 de juny de 2006, van fer una acció pacífica contra el futur centre d’internament per a immigrants que s’està construint a la Zona Franca de Barcelona.
La Koordinadora d’Osona kontra la tortura i l’explotació laboral vol denunciar la repressió desmesurada que s’està exercit contra les persones que dissabte passat, 24 de juny de 2006, van fer una acció pacífica contra el futur centre d’internament per a immigrants que s’està construint a la Zona Franca de Barcelona. Un centenar de persones va entrar dissabte al migdia al nou centre d'internament per a immigrants de la Zona Franca per reclamar el tancament d'aquest mena de centres i reivindicar la lliure circulació de persones i el dret d'aquestes a romandre al país. La protesta s'emmarcava en els actes de la segona Caravana Europea per la Llibertat de Moviment.
Els advocats i advocades d'alguns dels seixanta detinguts, entre els quals tres advocats i dos periodistes, han denunciat agressions i vexacions per part de la policia a la comissaria de la Verneda.
Coincidim amb els manifestants en el fet de considerar també les fronteres interiors contràries a la dignitat de les persones: no només les fronteres dels estats, sinó també les fronteres de les presons, dels guetos, de la pobresa...
Des d’Osona reclamem, doncs, la llibertat immediata i sense càrrecs dels detinguts i detingudes, i ens autoinculpem dels fets que han motivat la seva detenció.

Torelló, Osona, 25 de juny de 2006

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa