Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El tàndem (Carod - Puigcercós)
25 jun 2006
El tàndem (Carod - Puigcercós)

Tot sembla indicar que en Carod i en Puigcercós faran tàndem de cara a les properes eleccions al nostre País, jo no ho veig ni bé ni malament ja que li veig tan punts positius com punts negatius que tot seguit mâagradaria comentar.
A més, penso que és molt important encertar ja que ERC es troba davant dâun moment on ha de confirmar si és realment un partit gran o si torna al lloc que tenia a mitjans dels 80 i principis dels 90.

Punts a favor del tàndem:

- En Carod, sâha de reconèixer que no està en el seu millor moment i per tant, que entri una cara nova tan destacada com la del Puigcercós a la candidatura pot ajudar i molt a que ERC tregui uns bons resultats.

- Si les coses funcionen relativament bé a les eleccions, aquest tàndem serà un clar toc dâatenció a terceres persones (Carretero), que la unió fa la força i que si tothom va en la mateixa direcció els resultats acaben arribant.

- Pot ser una molt bona manera dâanar preparant el terreny per la retirada dâen Carod (que tard o dâhora haurà dâarribar) dâuna manera tranquil·la i sense traumes, i per aconseguir-ho, no hi ha millor manera que posant al seu substitut a la mateixa llista ja que així sâeviten sorolls innecessaris.

- Ja es va demostrar en la darrera campanya de les eleccions catalanes i en la del referèndum de lâestatut, que lâesport nacional dels mitjans de comunicació dâaquest país (només superat per les crítiques al PP) és el âtirâ? a ERC. I com que em sembla que aquesta dinàmica no pararà de créixer, és molt important que ERC posi tota la carn a la graella per lluitar contra la sociovergència mediàtica.

Punts en contra del tàndem:

- Si els resultats no són bons, es podrien cremar tan el Puigcercós com el Carod en unes soles eleccions i es perdria âlâefecte novetatâ? del de Ripoll de cara a un futura candidatura com a número 1. De fet aquest va ser el motiu que va portar el PSC a no fer el seu tàndem Maragall-Montilla. Caldrà veure qui ha escollit lâestratègia correcte.

- Hi ha rumors molt persistents que si ERC no entra al govern després de les eleccions, el Puigcercós podria tornar a Madrid, la qual cosa penso que no ajudaria gens ja que donaria d´ERC una imatge de partit poc seriós on els candidats van dâun lloc a un altre depenent de la situació puntual (com el Carod a les últimes generals).

- Uns mals resultats també podrien provocar una fractura interna de grans proporcions ja que la 3era via dâen Carretero agafaria força i sâintentaria obrir camí de la manera que fos ja que han demostrat que molts escrúpols no tenen a lâhora de defensar les seves postures.
Mira també:
http://catalunyapersempre.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El tàndem (Carod - Puigcercós)
25 jun 2006
como esta el patio!!
Re: El tàndem (Carod - Puigcercós)
25 jun 2006
Aneu a cagar!
Re: El tàndem (Carod - Puigcercós)
26 jun 2006
Properes eleccions? Encara no hem après?

Abstenció!!!
Re: El tàndem (Carod - Puigcercós)
26 jun 2006
A Estem Reproduint Cagades (ERC), hi ha una crisi de lideratge molt greu i decideixin el que decideixin que sembla que ja ho han decidit sense consultar les bases,...els dos estan desacreditats i massa cremats com per tirar el partit endavant en un moment com aquest.
Re: El tàndem (Carod - Puigcercós)
26 jun 2006
ERC no subenciona amb diners públics a uns quants mitjans afins? com perquè algun dels seus "grans analistes polítics" s'expressi aquí a l'indymedia.

Ja n'hi ha prou d'aquest color, aneu a fer política d'imatge a una altra banda...

Salut
Re: El tàndem (Carod - Puigcercós)
26 jun 2006
Quins mitjans afins subenciona amb diners públics ERC?? O és parlar per parlar?

I a l´amic que demana l´abstenció, jo li diria que no serveix per res. A EEUU, només vota un 18% de la gent i l´única cosa que han aconseguit, és tenir el Bush de president.
Sindicat Terrassa