Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : immigració
Darrera hora sobre la situació dels detinguts de la II Caravana
25 jun 2006
Les més de 50 persones detingudes ahir no seran posades en llibertat fins demà dilluns, en una última mostra de desproporció i arbitrarietat legal per part dels cossos policials. Es manté la convocatòria de concentració de suport i denúncia davant el CIE de la Verneda (M Bac de Roda, L2) durant tot el dia.
Malgrat la recomanació del jutge en favor de la posada en llibertat avui dels més de 50 detinguts d'ahir dissabte en l'acció contra la construcció del nou CIE de Zona Franca en el marc de la II Caravana Europea, finalment la Policia Nacional ha decidit, en un gest arbitrari i absolutament innecessari pel tipus de càrrecs que s'imputa als detinguts, no posar-los en llibertat després que avui passin a declarar. Els més de 50 detinguts estan en aquest moment declarant dins la comissaria i després seran retornats a les cel·les. No seran posats en llibertat fins demà que han de declarar davant del jutge.

Davant d'aquests fets es manté la convocatòria de concentració davant de la Verneda durant tot el dia i es fa una crida a donar suport des del carrer i a denunciar amb la nostra presència aquesta mostra flagrant de la necessitat de continuar la lluita contra les fronteres interiors que travessen la ciutat de Barcelona. Les persones detingudes, membres la majoria de col·lectius locals o europeus, actius en la defensa dels drets socials i polítics, exigeixen la nostra presència. Porta el teu cos, dinar, instruments, teles per fer pancartes per senyalitzar avui la frontera interior al CIE de la Verneda.
Mira també:
http://communia.org/caravana

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat