Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Lleida] Divendres: Devolució de la simbologia franquista i Revetlla del Casal
22 jun 2006
Dues cites tindràn lloc a Lleida aquest divendres, la devolució de la simbologia feixista retirada pels joves de la ciutat (19:30 - Pl Paeria) i la celebració de la revetlla de Sant Joan que organitza el Casal Independentista l'Ocell Negre.
Desprès que aquesta setmana l'Assemblea de Joves de Lleida retirés tots els noms de carrers dedicats a figures franquistes locals, l'assemblea convida a participar de la devolució de la simbologia retirada a l’Ajuntament de Lleida que tindrà lloc aquest proper divendres a dos quarts de vuit a la Plaça Paeria. Devolució dels símbols feixistes de la ciutat a l’Ajuntament de Lleida: Divendres 23 de juny 19:30 Plaça de la Paeria de Lleida [Lleida] L’Assemblea de Joves retira tots els noms de carrers franquistes de la ciutat http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/263061/index.php Aquest divendres, 23 de juny, al Casal l’Ocell Negre també s’hi celebra Sant Joan, i per a fer-ho us proposem un seguit d’activitats per començar la nit més curta de l’any.
st joan 06 f.jpg
A les 20:00h – Passi de vídeo al casal de la pel•lícula ‘V de Vendetta’. Els directors de Matrix, adapten el còmic "V de Vendetta". Estem a l’any 1997. Ha finalitzat la III Guerra Mundial i Anglaterra s’ha convertit en un estat feixista. En aquests temps de desesperació i foscor, apareix un misteriós individu que es fa dir "V" i que ataca els interesos i agents de l’estat, creant el caos. Però, Qui és "V"? Per què busca venjança? La resposta la coneixerem gràcies a Evey, una jove de 16 anys que es veiè obligada a prostituir-se per tirar endavant i que fou rescatada pel misteriós "V" de ser violada i assasinada pels mal anomenats "agents de l’ordre" de l’estat. A les 22:00h – Sopar de Sant Joan. Amb amanida verda, pollastre amb gambes, coca de Sant Joan, vi dolç i musiqueta de la terra. El preu del sopar serà de 6,00 euros. A les 23:30h – Actuació músical-humorística amb Rambla Amunt. Músic inqualificable provinent de la vila de Sants expressament per a l’ocasió. Rambla Amunt ens farà frisar amb les seves versions musicals i el seu peculiar espectacle que ha deixat petjada allà per on ha passat. Apunta’t al Casal per venir al sopar, o bé a la Falcata. També ens pots enviar un correu electrònic per a fer-ho. Així podrem preveure assistència i sopars a elaborar. Salut i Bona Revetlla de Sant Joan Casal Independentista l’OCELL NEGRE C/ Sant Carles, 8 - Casc Antic de Lleida
Mira també:
http://www.ocellnegre.tk
http://www.simbolsfeixistes.tk

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat