Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Esmorzar-Presentació a la premsa de la publicació:MALABABA
21 jun 2006
Dijous 22 de juny, 12h, CCCB (Montalegre, 5, Barcelona)
âMalababaâ? es una publicació que recull en 116 pàgines mostres dâarreu del món de subversió i crítica gràfica del model de consum actual.

Coincidint amb la cloenda del Festival de Publicitat Lions de Cannes, des de Barcelona us presentem una proposta que utilitza el llenguatge publicitari per subvertir el missatge consumista, amb exemples de grups de renom internacional com Adbusters, The Yes Men, Banksy, ConsumeHastaMorir, etc.

Amb âMalababaâ? arriba a Barcelona una forma de dissidència i de crítica social innovadora i divertida i cada vegada més present a tot el món.

A la presentació es distribuiran materials gràfics en format digital.

Per a més informació: www.malababa.org

Telèfons de contacte: 680 821 490, 654 744 118, 655 758 155.


âMalababa. Contrapublicitat, resistències i subculturesâ? i el âCertamen de Contrapublicitat Malababaâ? són iniciatives de lâObservatori de Resistències i Subcultures (www.observatori-risc.net) en col·laboració amb el projecte ConsumeHastaMorir dâEcologistes en Acció (www.consumehastamorir.com) i un grup de dissenyadors gràfics, activistes i periodistes. En la creació de Malababa també hi han col·laborat col·lectius com Sabotaje Contra el Capital Pasándoselo Pipa (www.sccpp.org), Adbusters (www.adbusters.org) i Résistance a lâAgréssion Publicitaire (www.antipub.net).

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa