Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
El 29 de Juny: La Fera Resisteix
21 jun 2006
SEGUIM CREANT AUTOGESTIÓ !!

Malgrat no els hi agradi als polítics, banquers i especuladors de torn, els joves i els no tan joves de la Vil.la de Gracia, seguim i seguirem creant espais alliberats autogestionats.
LA FERA DE GRACIA és el darrer pero no sera l´ultim espai alliberat on han tingut i tenen cabuda tota mena d´activitats, de relacions, de coneixements i aprenentatges que queden fora d´aquesta cultura burguesa, pseudomoderna i europea que ens volen impossar dia a dia, nit a nit.
Lluny de deixar la resistencia contra l´especulació i contra tota autoritat volem mostrar un cop més el rebuig al desallotjament de qualsevol centre social, en el nostre cas LA FERA DE GRACIA, que és previst per el proper dixous dia 29 de Juny a les 9 del mati.
DE LA FERA NO MARXEM, US ESPEREM !!
També volem fer saber a les forçes polítiques i socials de la vil.la, que cap desallotjament ni la repressió que s´ens ve a sobre, aturarà la lluita del moviment d´okupació per l´autogestio dels espais alliberats i per una vivenda digne, i tampoc trencará la il.lusió de ser i de viure d´una manera diferent a la establerta.
NO ENS FARAN CREURE !!

US CONVOQUEM A LA MANIFESTACIÓ EL DIA 23 A LES 19H EN PLAÇA VIRREINA I A LA CONCENTRACIÓ SOLIDARIA CONTRA EL DESALLOTJAMENT DE LA FERA EL PROPER DIXOUS 29 A LES 10 DEL MATI DAVANT LA SEU DEL DISTRICTE A LA PLAÇA RIUS I TAULET.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El 29 de Juny: La Fera Resisteix
22 jun 2006
Suport des de fora de les nostres terres a La Fera!
Re: El 29 de Juny: La Fera Resisteix
29 jun 2006
La Fera resistira era una entitat molt ben parida on ajudava a molta gent, la fera desollotjada o no continuara esperem k continui produint ajuda com be eu dit contra la cultura burgesa. Salut i força

Anarquia i llibertat -(A)-
Re: El 29 de Juny: La Fera Resisteix
08 jul 2006
aneu a pendre pel cul, colla de gambirots. Foteu al camp de Gràcia i deixeu en pau els veïns. Aneu a tocar els collons a casa els vostres pares, cremeu-los la bústia, el cotxe, els mobles, pixeu-vos i cagueu al seu portal, vomiteu al replà, punxeu-vos i emporreu-vos al menjador, trenqueu les xibeques al cap de la vostra àvia...feu un favor a la Societat, i emigreu al desert per sempre.
Per ferotge
13 jul 2006
Ferotge,ets un incult!.saps lo que es la cultura popular???nosaltres no volem cremar bustias,ni cotxes,ni mobles,pero sa de fer ya vist com esta la societat!!no tas donat compte que es el jovent que lluita!!lo de pixar,vomitar,trencar xivebas,o fa la gent no te ni idea de lo que es la lluita!!!aa una cosa i la droga es una cosa que la de asumir la mateixa persona si es vol degradar(aixi que ells sabran)
¡¡¡¡¡FINS A LA VICTORIA SEMPRE!!!!!segur que per a tu tots els punkis son iguals??nooo??juas no en facis riure!!:D FAS PENA!!!
Sindicat Terrassa