Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
demá roda de premsa vaga de fam presos 4f, 12am Casa de la Solidaritat
20 jun 2006
Els empresonats el 4 de febrer en vaga de fam

Ahir, els joves processats pel cas de Sant Pere Més Baix van començar una vaga de fam indefinida, reclamen que es respecti el dret a la presumpció d’innocència i exigeixen la llibertat.
Des de fora, Mariana Huidobro, mare d’un d’ells, els acompanyarà en la seva lluita unint-se a la vaga de fam.
Divendres 9 de juny, el Jutjat d’Instrucció Nº18 va signar l’Ordre de Processament dels detinguts el 4 de febrer, és a dir l’avís de tancament de la instrucció del cas.
El dimecres passat es va realitzar una roda de premsa on es van exposar les irregularitats del procés d’instrucció i les anomalies en la intervenció policial.
Els informes dels mèdics forenses, que proven la innocència dels nois, no han estat tinguts en compte. Les poques proves que van poder existir van ser eliminades per la Guàrdia Urbana en un clar exemple d’obstrucció a la justícia.
S’ha vulnerat el respecte a la presumpció d’innocència, negant-los el dret a la llibertat condicional a pesar de la falta de proves en la seva contra.

Roda de premsa el dimecres 21 de juny a les 12:00 en la Casa de la Solidaritat (carrer Vistalegre 15).
Mira també:
http://www.karcelona.revolt.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: demá roda de premsa vaga de fam presos 4f, 12am Casa de la Solidaritat
20 jun 2006
Los encarcelados el 4 de febrero están de huelga de hambre

Ayer, los jóvenes procesados por el caso de Sant Pere Més Baix empezaron una huelga de hambre indefinida, reclaman que se respete el derecho a la presunción de inocencia y exigen la libertad.
Desde fuera, Mariana Huidobro, madre de uno de ellos, les acompañará en su lucha uniéndose a la huelga de hambre.

El viernes 9 de junio, el Juzgado de Instrucción Nº 18 firmó el Auto de Procesamiento de los detenidos el 4 de febrero, es decir el aviso del cierre de la instrucción del caso.
El pasado miércoles se realizó una rueda de prensa dónde se expusieron las irregularidades del proceso de instrucción y las anomalías en la intervención policial.
Los informes de los médicos forenses, que prueban la inocencia de los chicos, no han sido tenidos en cuenta. Las pocas pruebas que pudieron existir fueron eliminadas por la Guardia Urbana en un claro ejemplo de obstrucción a la justicia.
Se ha vulnerado el respeto a la presunción de inocencia, negándoles el derecho a la libertad condicional a pesar de la falta de pruebas en su contra.

Rueda de prensa el miércoles 21 de junio a las 12:00 en la Casa de la Solidaritat (carrer Vistalegre 15).
Sindicat Terrassa