Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
El que hem acceptat votant que SI
19 jun 2006
En aquesta votació, el principat de Catalunya a part d’acceptar el nou text ha acceptat una manera de fer política que durarà aproximadament una generació i que jo resumiria en:

- Acceptar que el president del país veí menteixi reiteradament al nostre poble i que com agraïment, li votem massivament la llei que ell ens ha retallat escandalosament. Catalunya ha dit que aprova aquesta manera de fer les coses.

- Veure com la dreta regionalista de CIU, es passa pel forro la decisió del parlament de Catalunya, i vota a Madrid allò que amb ells els i convé per interessos purament partidistes i sense mirar pel País. Catalunya ha dit carament que aprova aquesta manera de fer les coses.

- Veure amb infinita pena (jo ho trobo un escàndol majúscul), com no hi ha ni un sol mitjà de comunicació tradicional d’aquest país està al costat de l´independentisme i que per tant, em sembla que ens condemna in eternum, a una posició de marginalitat política. A Catalunya ja li va bé que les coses segueixin així.

- Estar en una posició d’inferioritat respecte a Espanya sempre que s’hagi de negociar quelcom important ja que la última paraula sempre la tindran ells. Ja ens va bé que això segueixi passant.

- Tancar-nos les portes a ser una nació i a tenir un sistema de finançament just i que solucioni l’espoli fiscal. Fins d’aquí 20 anys jo pregaria que cap polític del bloc del SI anés plorant a Madrid dient que ens falten diners, més que res per dignitat. Llàstima, teníem un gran oportunitat per canviar-ho i em perpetuat la pidolació constant com a manera de fer política.

- També em acceptat que siguin els empresaris del nostre País qui marquin la pauta de la nostre agenda política seguint els seus interessos particulars, on la tranquil·litat i no molestar l’amo espanyol són els punts claus dels seu ideari. Jo crec que avui ha guanyat la frase que el Lara Bosch li va dir al Mas : “Tu firma lo que sea en Madrid, que nosotros ya te lo venderemos�
Mira també:
http://catalunyapersempre.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El que hem acceptat votant que SI
20 jun 2006
bla bla bla
Re: El que hem acceptat votant que SI
20 jun 2006
Estic, francament, fins els pebrots del maleït estatut i de la campanya pel no. Fins i tot ara, que esmblava que ja havia acabat tot, es segueix igual.

Em podeu dir que hauria canviat un NO??????????
Vau triar jugar al seu joc, apostant per una de les opcions (dixan o ariel) que els governants ens van donar.

Ara, a acceptar el resultat de la partida i a cascar-la. No podeu seguir queixant-vos. Si no, haver-vos abstingut.

Qui accepta una aposta a d'acceptar-ne el resultat. I callar.
Re: El que hem acceptat votant que SI
21 jun 2006
Clar i els que us heu abstingut si que heu guanyat.

Però qui cony ha de dir que la gent no es pot queixar i que ha d'acceptar el que diguin els polítics perque han votat?

No és el mateix argument que fan servir els altres il·luminats de si no votes no et queixis?

T'has donat compte a hores d'ara que aquí no només hem perdut els que hem dit que No?

Si hagués guanyat el No et dic que la desestabilització hagués estat prou important com perque molta gent veiés d'altres sortides en un futur, inclús els abstencionistes que no van a la platja i ho fan per principis. I no pensis que això volia dir per alguns que vem votar No tornar al del 30 de setembre o acceptar un altre.

Vaig votar No perque estic en contra dels estatuts perque estic en contra de les constitucions, del seu sistema i perque cada cop que em donin l'oportunitat ho faré. I no m'importa compartir el meu No amb uns fatxes histriònics com suposo a molts no us importa compartir la vostra abstenció amb els fatxes histriònics que no han votat.

Votar que No a un referendum d'estatut no és acceptar cap sistema, l'abstencionisme és una cosa més inteligent i que molts no acaben d'entendre quan es pot utilitzar com a arma (eleccions a partits sempre m'abstinc i de moment això no ha servit de res més que de quedar-me tranquil personalment) o quan és un arma del poder per desinflar opossitors.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more