Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Avui comencen Vaga de Fam Rodrigo Alex y Juan Presos del 4F
19 jun 2006
Davant la gravetat de la situació, avui, Alex, Rodrigo i Juan, processats pel cas de Sant Pere Més Baix comencen una vaga de fam indefinida, reclamant la llibertat a la qual tenen dret.
Davant la gravetat de la situació, avui, Alex, Rodrigo i Juan, processats pel cas de Sant Pere Més Baix comencen una vaga de fam indefinida, reclamant la llibertat a la qual tenen dret.
Des de fora, Mariana, mare de Rodrigo, els acompanyarà en la seva lluita unint-se a la vaga de fam.

Divendres 9 de juny, el Jutjat d'Instr. Nº18 va signar l'Ordre de Processament dels detinguts el 4 de febrer al carrer Sant Pere Més Baix, és a dir l'avís de tancament de la instrucció del cas.

La jutgessa Carmen Martínez García va decidir canviar i unificar els càrrecs dels imputats: d'homicidi en temptativa per a Rodrigo i Alex (amb penes de 5 a 10 anys) i atemptat a l'autoritat per a Juan (amb penes de 4 a 6 anys) es passa a lesions i atemptat a l'autoritat en forma agreujada per ús d'arma (pedra) per als tres podent arribar fins a penes de 18 anys de presó. A la resta de detinguts també els han augmentat els càrrecs, enfrontant-se a una condemna d'entre 4 i 6 anys de presó.
Durant la instrucció, la jutgessa ha rebutjat tots els testimonis presentats i gairebé la totalitat de les proves presentades per la defensa.

Els informes dels mèdics forenses, que proven la innocència dels nois, ni tan sols els ha tingut en compte.

S'ha vulnerat el respecte a la presumpció d'innocència, negant-los el dret a la llibertat condicional a pesar de la falta de proves en la seva contra. Les poques que van poder existir van ser eliminades per la Guàrdia Urbana en un clar exemple d'obstrucció a la justícia.

Rodrigo, Alex i Juan duen més de 4 mesos en presó preventiva, i amb el tancament de la instrucció se'ls condemna a romandre tancats fins que se celebri un judici que pot trigar fins a quatre anys.

NI VÃ?CTIMAS NI VERDUGOS
LLIBERTAT JA!
més info: http://karcelona.revolt.org

This work is in the public domain

Comentaris

fotos
19 jun 2006
colgar1.jpg
colgar2.jpg
colgar3.jpg
fotos concentració
Sindicat Terrassa