Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : immigració : xarxa i llibertat
Fada'íat 2006
19 jun 2006
20/24 juny 2006 Barcelona
Fada'íat a les fronteres interiors de la metròpolis.



La trobada Fada'íat: per la llibertat de moviment // llibertat de coneixement, que ha tingut lloc durant les seves dues primeres edicions a l'Estret de Gibraltar, es desplaça aquest any a les fronteres interiors de la metròpolis. Se celebra coincidint amb el solstici d'estiu, i la II Caravana Europea per la llibertat de moviment.


Fada'íat ha estat sobretot una trobada de reflexió, un laboratori d'experimentació i un espai de celebració dels moviments en l'estret. Parlem de Fada'íat com un dispositiu de comunicació que catalitza processos diversos, per a traçar trajectòries comuns des de grups i persones, que són interpel·lats al parlar de nous drets entorn de la llibertat de moviment i llibertat de coneixement.


La trobada d'aquest any tindrà lloc principalment en l'entorn d'alguns dels espais creatius assetjats de Poble Nou, un barri que ve patint un forçat procés de gentrificació els darrers anys. Des de Can Ricart, un d'aquests espais, es va realitzar un intent de connexió amb la platja de Tarifa en la nit de Sant Joan de la primera edició de l'esdeveniment al 2004. Aquesta voluntat de connectar espais, des de la fronteres exteriors o interiors ha estat element intrínsec de l'experimentació i de les derives de Fadaiat.

Fadaiat arreplegarà a artistes, activistes i ciutadans durant quatre dies de programació amb projeccions, debats, streams i connexions en remot, xerrades i accions. Tot emès per internet a temps real.



>> programa de les activitats:

català:
http://observatorio.fadaiat.net/tiki-index.php?page=programa_catal%C3%A1

castellà:
http://observatorio.fadaiat.net/tiki-index.php?page=d06_programa

anglès: http://observatorio.fadaiat.net/tiki-index.php?page=programa_english


>> segueix totes les transmissions de les trobades a // get the streams of the meeting at:

giss.hackitectura.net

[http://giss.hackitectura.net:8000/fadaiat.ogg]


:::::::::::::::::::::::::::::::

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat Terrassa