Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
lliurament col·lectiu de declaracions amb objecció fiscal
17 jun 2006
la campanya d'objecció fiscal és no violenta, pública, col·lectiva... per això, aquest matí, hem fet un lliurament col·lectiu de declaracions de renda amb OF.
61430013.JPG
61430016.JPG
61430018.JPG
61430020.JPG
Aquest matí ens hem trobat algunes de les persones que fem objecció fiscal a la despesa militar (considerem, per exemple, que 58 milions d'euros diaris en armament és un malbaratament sense nom) i hem fet un lliurament col·lectiu de decaracions amb objecció fiscal.

Com la delegació d'Hisenda era tancada hem anat, tranquil·lament, fins la subdelegació de govern a on hem pogut lliurar en el registre general les instàncies adreçades al Sr. Ministro de Hasienda manifestant el nostre rebuig a finançar la despesa militar (per exemple els 369,73 milions d'euros gastat a l'invasió d'Iraq fins el replegament de les tropes). Una còpia d'aquestes instàncies, ben registrades, l'afegirem a la nostra declaració de la renda junt amb el rebut que hem ingressat l'import de la nostra objecció en un projecte alternatiu relacionat amb la cultura de pau.

Sabieu que mentre els estats es gasten 101 milions d'euros en els exèrcits moren 605 nens i nenes de gana (FAO)? sabieu que l'interval de temps en que es compleix aquesta estadística es d'una hora?

Adjuntem alguna foto de l'acció.
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa