Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El PCC condemna l'atac israelià a la platja de Gaza
15 jun 2006
EL PCC CONDEMNA L’ATAC ISRAELIÀ A LA PLATJA DE GAZA I QUE HA CAUSAT ONZE MORTS, ENTRE ELLS TRES NENS QUE ESTAVEN JUGANT.

Aquest dies hem pogut veure de nou com l’horror continua assetjant el poble palestí. Un cop més, el govern d’Israel ha fet evident la seva política genocida.
El president palestí, en Mahmud Abbas, ha qualificat l'atac israelià a Gaza de massacre que ha causat onze morts civils, tres dels quals eren nens, i una trentena de ferits. De fet, l'atac a la platja de Beit Liha no és l'únic que Israel ha fet a Gaza, però sí el més sagnant.
La platja era plena de gent que aprofitava el divendres, dia de descans musulmà, i cinc dels set morts eren de la mateixa família. Malgrat que al principi s'havia dit que l'atac venia de vaixells de la flota israeliana, i que l'exèrcit afirma que el que ha causat les morts era un míssil d'un tanc israelià, no ni ha cap excusa davant de tanta barbàrie.
Segons informacions dels periodistes, avions israelians ja havien fet quatre bombardejos a objectius dels Comitès Populars de Resistència que van causar més de tres morts i deu ferits, alguns d’ells en estat greu. Divendres, també, milers de palestins havien participat als funerals d’en Jamal Abu Samhadana, dirigent dels Comitès Populars de Resistència que va morir a causa d'un bombardeig israelià. Feia poc que se l'havia nomenat director general del Ministeri de l'Interior palestí i havia de comandar el nou cos policial creat pel govern de Hamàs.
El Partit dels Comunistes de Catalunya tornem a condemnar fermament els crims contra la humanitat que l’Estat d’Israel ha comès i comet contra el poble palestí, obviant les reiterades resolucions de les Nacions Unides, la Convenció de Ginebra, i demostrant una absoluta manca de respecte als drets humans.
Rebutgem la política imperialista i genocida de l’Estat d’Israel cap al territori i la població palestina. Ni l’assassinat selectiu ni indiscriminat com el de Gaza, ni la repressió, ni la construcció de murs, ni la divisió de famílies, ni l’aïllament de Cisjordània i Gaza , ni l’enderrocament de cases i de camps de cultiu , ni la negativa al retorn dels refugiats obren vies de negociació que ajudin a resoldre un dels conflictes més llargs de la nostra història recent.
Instem el Govern de la Generalitat, el Parlament de Catalunya i la resta d’institucions i organitzacions socials de Catalunya, d’Espanya i d’Europa a què mostrin la seva solidaritat amb el poble palestí i el seu rebuig a la política genocida del govern d’Israel.
Una vegada més, manifestem el nostre suport al conjunt del poble palestí en la seva resistència quotidiana, i a totes aquelles organitzacions socials d’Israel que malgrat les complicades circumstàncies i la repressió lluiten dia a dia per la Pau i la convivència.
Des del PCC ens sumem i sumarem a les mobilitzacions plurals de condemna, i fem una crida a la ciutadania per tal que se sumi a aquests objectius de pau, de democràcia i pels drets del poble palestí.

Partit dels Comunistes de Catalunya
Barcelona 12 de Juny del 2006
Mira també:
http://www.pcc.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PCC condemna l'atac israelià a la platja de Gaza
15 jun 2006
sou patètics
Re: El PCC condemna l'atac israelià a la platja de Gaza
15 jun 2006
XXL còmplice sionista.
Amunt amb la lluita del poble palestí.
Re: El PCC condemna l'atac israelià a la platja de Gaza
15 jun 2006
Perquè defenseu a Pakestina (que hem sembla molt bé) i no defenseu el dret a l'autodeterminació del poble català? Perquè voteu si al referendum???
Re: El PCC condemna l'atac israelià a la platja de Gaza
16 jun 2006
El dret a l'autodeterminació el defensem tant aquí com a Palestina.

De la mateixa manera que defensem l'abolició del treball assalariat tant aquí com a Palestina.

És cert que l'Estatut no recull ni una cosa ni l'altra, tampoc es recollia en el del 79. El parlamentari Jordi Miralles va defensar que s'inclogués el dret a l'autodeterminació al parlament el 30 de setembre (pots consultar el dogc d'aquell dia).

El perquè votem sí al referèndum ho pots llegir a:
Resolució PCC:
http://www.joventutcomunista.org/arxius/destacat/docs/PCC_i_Estatut.pdf
Resolució CJC:
http://www.joventutcomunista.org/arxius/destacat/docs/CJCresolucio_estat
Re: El PCC condemna l'atac israelià a la platja de Gaza
16 jun 2006
si tinc temps ja m'hu llegire però no hem comvenceu, una gent que està amb en Saura i companyia no po ser bona de cap manera.
Sindicat