Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Noves jornades de vaga a Innoxfil d'Igualada
15 jun 2006
DIJOUS 15 I DISSABTE 17 DE JUNY, NOVES JORNADES DE VAGA A L'EMPRESA D'IGUALADA INOXFIL SA


Després que les jornades de vaga de dimarts passat dia 6, dijous dia 8 i avui dimarts hagin sigut secundades pel 100% de la plantilla que estava cridada a elles (134 treballadors dels 185 que componen la plantilla), els pròxims dijous 15 i dissabte 17 de juny tindran lloc dues noves convocatòries de vaga a l'empresa INOXFIL S.A., que s'iniciaran a les 6 del matí.
Durant la jornada d'avui, els treballadors han decidit, després de realitzar assemblees i votacions, continuar amb les jornades de vaga convocades.

La posició de l'empresa continua sent la mateixa, i no té la intenció d'asseure's a negociar per a poder solucionar el conflicte existent. A més, en una mostra d'autoritarisme, ha presentat davant l'administració una demanda contra els representants dels treballadors en INOXFIL per (segons l'empresa) convocar vaga il·legal.


Recordem que els motius per a convocar la dita vaga són la reivindicació d'un salari digne i una ocupació lliure, ja que es té coneixement que l'empresa ha fet gestions per a evitar que altres empreses del sector contracten treballadors d'INOXFIL.
A aquest comportament per part de l'empresa, s'uneix el fet que es treballi en el denominat torn americà (treball els dissabtes, diumenges i festius) sense que l'empresa sigui capaç d'oferir unes condicions dignes i comprendre el desgast humà, familiar i social que comporta aquest torn de treball.

Petició de Solidaritat amb els treballadors en Vaga d'Inoxfil
A tots els Sindicats,
A totes les Seccions Sindicals,
A totes les federacions,
A totes

PETICIÓ DE SOLIDARITAT URGENT


Al dia d'avui s'ha complit el tercer dia de vaga En INOXFIL, empresa del Grup Acerinox ubicada a Igualada (Anoia-Barcelona). Els motius de la vaga són, com ja coneixereu, la millora del plus de cinquè torn (per als treballadors que treballin caps de setmana, festius, etc.) i l'ocupació lliure (l'empresa es dedica a visitar empreses del sector perquè no contractin treballadors procedents d'INOXFIL). La postura de l'Empresa és de total negativa a qualsevol negociació i, per si no fóra poc, ha presentat un conflicte col·lectiu per vaga il·legal i abusives, a més de diverses demandes particulars per agressió.


Vos preguem que envieu faxs i correus electrònics dirigits a la Direcció de l'Empresa (Sr. Brunyen) i al Departament de Recursos Humans (Sr. Crespi) amb la petició que l'empresa accepti les justes reivindicacions dels treballadors en vaga:


Text proposat:


A: Sr. Brunyen
Sr. Crespi.


Després de tres dies de vaga dels treballadors en demanda d'una millora del plus de cinquè torn i en defensa de l'ocupació lliure, els emplacem que arribin a un acord que satisfaci les demandes dels treballadors per a poder donar finalitzada aquesta situació tan incomoda per a ambdues parts, així com la retirada de les diverses demandes interposades per l'Empresa contra el Comitè de VAGA.


També vos demanem la vostra solidaritat amb enviaments de faxs i correus electrònics a l'empresa dirigits a la Secció Sindical de CGT expressant el vostre suport (adjuntar còpia al Sindicat, gràcies).


Fax INOXFIL: 93 801 82 16.
E-mail de Contacte INOXFIL: INX_fabrica ARROBA acxgroup.com


Fax SAD Igualada i comarca: 93 804 29 85.
E-mail de contacte Del SAD Igualada i comarca: cgtanoia ARROBA yahoo.es


Vos agraïm el vostre suport i solidaritat.


Sindicat d'Activitats Diverses d'Igualada i comarca
Rambla Sant Isidre 15, 1r 1ª
08700 Igualada
Tel. y Fax: 93 804 29 85

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat