Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Rebaixes i Misèria? Sí!
15 jun 2006
article extret de l'Això Toca (www.aixotoca.com)
articlenum2.jpg
L'Estatut està a punt de sotmetre's a referèndum, així que faré una llista dels 10 arguments més convincents per defensar el âsíâ?. Ho posaré rotllo començant pel número 10, i així fins arribar a lâargument número 1, és a dir, aquell que farà que el "sí" superi el 99% de vots. Som-hi:

10) Sí, sí, sí, jo votaré sí. Has de votar sí, perquè sí i perquè si ho fas guanyaràs el referèndum.

9) No podem dir ânoâ?. Si votes ânoâ?, potser tindrem tempestes cada dia. Si votes ânoâ? vindrà Nostradamus i el món sâacabarà.

8) Imagina't que guanya el no. Ãs clar, imaginaât que guanya el ânoâ?!!! Només de pensar-hi mâagafa una por... Sigues cívic, vota âsíâ?.

7) Els catalans tenim seny. Seny, por i més coses. Així, que muts i a la gàbia i no la liem, que no estem per tonteries.

6) Aquest Estatut alguna cosa millora. Hòstia, és que millorem moltíssim. Pensa que les regions més regionalistes aviat ens plagiaran lâEstatut.

5) El PP. El PP votarà ânoâ?. Ho has sentit bé? I si guanya el no, guanya el PP i, sobretot, si guanya el no, alguns perdran les poltrones. Vota âsíâ?, res canviarà.

4) El Zapatero és del Barça. Com vols que un paio que és del Barça ens aixequi la camisa? Això ho sap tothom i es profecia, algú que és del Barça, perquè el ZP és del Barça tâho recordo, només ens pot oferir coses bones.

3) Ãs el millor Estatut possible. Claaar! Si nâhi hagués un de millor, votaríem un altre Estatut, però sâha de ser realista i sâha de fer el que sâha de fer. Avui votem "sí" i quan tinguem una nova oportunitat, ja veurem.

2) Aquest no és lâúltim pas, amb el temps... Amb el temps, els catalans aixecarem pedres de 1.000 quilos i els talibans ballaran sardanes. Aquest és un primer pas cap a lâhoritzó en què els almogàvers Mas i Montilla segaran cadenes a nivell universal.

1) Bla, bla, bla. Bla, bla ,bla. I bla.

Després de la repassada pels 10 manaments del âsíâ?, una cosa. Si tu, lector radical dâAixò Toca amb dret a vot, et fas aquestes preguntes: ¿Rebaixes i misèria? ¿Estatut de la Moncloa?, ¿Som una ració? i optes finalment pel ânoâ?, sàpigues que Catalunya hi surt perdent, i no només una mica, sinó que perdem... Espera, que mâho penso... Sí, perdem una inigualable tapa de llenties que haurem de menjar, avui sí, demà també, durant una pila d'anys.
Mira també:
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rebaixes i Misèria? Sí!
15 jun 2006
La tapa de llenties pel Mas! Diem No aquest Estatut retallat i rebaixat! Volem els nostres impostos!
Sindicat