Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Per un mon laic.
15 jun 2006
El pròxim dia 24 de juny, a las 12:00 en la porta de l’arquebisbat de valència, darrera de la plaça de la verge, es realitzarà un acte massiu de ciutadans que van a apostatar
no%20papa00.gif
PER UN MON LAIC
1) Aconsegueix un imprés de sol.licitud dâApostasia en les webs:
www.apostasÃ;­a.es
www.lacoctelera.com/apostatadores

Si no pots obtindre-ho a través dâInternet, passaât a arreplegar-lo per Ca Revolta (Santa Teresa, 10).
2) Ompli la sol.licitud per duplicat

3) Acompanya una fotocòpia del teu D.N.I.

4) Entregaâns la documentació el dia 24 de Juny, a les 12 hores, en la plaça de lâArquebisbat de València. TâESTAREM ESPERANT¡¡¡, i festejarem el nostre âdesbaptismeâ?.

5) El següent dia hàbil, nosaltres entregarem tots els documents en el Registre de lâArquebisbat de València.

6) Posteriorment tâentregarem la còpia segellada de la teua sol.licitud, bé a través de correu ordinari o entregant-la en Ca Revolta.

7) Si lâesglésia on et van batejar no correspon a lâArquebisbat de València, esbrina quin és el teu en aquestes webs, o ens preguntes, i has dâafegir en la teua sol.licitud dâApostasia: per a entregar a lâArquebisbat de â¦â¦..

8) Si et contesten dient que tâho penses o que no poden esborrar-te del registre o simplement no et contesten, estarem en contacte per, tots junts o individualment, recòrrer davant de lâAgència Espanyola de Protecció de Dades, que, en recents Resolucions, estan obligant a lâEsglésia Catòlica a cancel.lar els seients de baptisme.
Mira també:
http://www.fagc.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa