Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : mitjans i manipulació : altres temes
Si guanya el no, guanya el PP. Diuen.
15 jun 2006
Si guanya el no, guanya el PP. Diuen.
Extret de vilaweb
DIJOUS, 15/06/2006 - 06:00h
PSC: mireu a les Illes
Si guanya el no, guanya el PP. Diuen. Els socialistes. Mentre ho diuen, a Palma el PP i els socialistes pacten l’estatut de les Illes contra la resta de partits. He dit 'contra' la resta de partits, no al marge dels altres partits. I quina és la condició que posa el PP i que els socialistes accepten sense dubtar? Que la llengua catalana no es puga equiparar al castellà. Quin eslògan usaran els vibrants socialistes ací?

I no és que siga una anècdota, precisament. Al País Valencià els socialistes pacten l’estatut amb el PP contra la resta dels partits. He dit "contra" la resta de partits, no al marge dels altres partits. I quina és la condició que posa el PP i que els socialistes accepten sense dubtar? Que es diga que el "valencià" no és "català". Quin eslògan usaran els vibrants socialistes ací?
A les Illes i al País Valencià el mateix PSOE que ací afirma que el dimoni és el PP allà pacta amb el PP contra els altres i sempre, sempre, ho paga la llengua catalana.

Això de ser el mateix partit quan convé i de no ser-ho quan no convé té la seua gràcia, evidentment. El PSC dirà que qui pacta a València i a Palma, i pacta contra el català, no és ben bé el PSC, sinó el PSOE. Entesos. Supose que alguna gent s’ho deu empassar. Però no, amics. Tant d’odi al PP ací i una campanya tan agressiva i fora de to no és compatible amb el pacte submís a la resta del país. O, si ho voleu veure d’una altra manera, és una mostra de barra pública digna del rècord Guinness.

Si guanya el no, guanya el PP. Mireu a les Illes i al País Valencià. Guanya el sí gràcies a l’aliança entre PP i PSC-PSIB-PSPV-PSOE i, per això, guanya el PP. Efectivament, xicons. Efectivament.
Vicent Partal

Penjat:
www.guinarda.com
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=1940696
http://www.vilaweb.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Si guanya el no, guanya el PP. Diuen.
15 jun 2006
Al referendum sobre la constitución europea el PSOE y CiU hacian campaña junto al PP pidiendo el sí sin ningún tipo de problema...
Re: Si guanya el no, guanya el PP. Diuen.
15 jun 2006
Que diguin mi$$a
Re: Si guanya el no, guanya el PP. Diuen.
15 jun 2006
Això demostra que no tenen cap argument. Sinó mireu el seu "spot" publicitari, no se n'aporta cap, només es fa servir el discurs de la por...
Sindicat Terrassa