Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
Nan Roig disc i concert en descarrega directa
15 jun 2006
Presentem el nostre projecte, al marge del mass media musical.
Salut Gent,

Som la banda NAN ROIG, formació barcelonina que fa poc hem presentat el nostre primer disc “PANDEMONIUM A.D.� a la sala KGB, i volem que sapigueu de nosaltres.

Si voleu sentir el disc, el tenim disponible en descarrega directe a la nostre plana web i ens faria molta il•lusió que ho baixeu i ens digueu la vostra opinió:

http://nanroig.fa15dies.net

Concretament a:
http://nanroig.fa15dies.net/arxs/discos/nanroig.rar

També el tenim en format clàssic CD, que esta a la venta a botigues i als concerts del grup, el treball esta editat per CONTRA RECORDS (http://www.reclam.org) que es a mes la nostra oficina de contractació.

¡NOVETAT!

A mes, ara hem penjat a la web el concert de sala KGB complet, per que sentiu el directe de Nan Roig:

El teniu a:

http://fa15dies.net/~rusox/NAN ROIG INFERN AL KGB.rar

L'enllaç no funciona clickan a sobre, has de copiar tot el text fins el .rar i respectan els espais a una finestra nova del navegador
Ja ens direu que us sembla.

¿Que fem?

Una gran barreja d'estils amb uns fonaments clars, el hip-hop i el metall. Amb una lírica elaborada cantada en català, crítica i amb unes grans dosis d'humor els Nan Roig aterrem en els escenaris dels PPCC aquest any amb el nostre directe, amb una delirant posada en escena, i amb un so contundent presentant PANDEMONIUM A.D. i els nous temes del que serà el nou treball que s’enregistrarà al novembre, i volem, si us agrada l’historia i com sona el disc, que conteu amb nosaltres per qualsevol historia.

Parlem!!!

NAN ROIG

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nan Roig disc i concert en descarrega directa
12 jul 2006
Si senyor! gran grup i millor persones.
Sindicato Sindicat