Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : fòrum 2004
Comiat oficial a Jordi Hereu
14 jun 2006
A una llista a la que estic subscrit han enviat aquesta proposta per acomiadar a Jordi Hereu. Aquesta esta impulsada per funcionaris apoltronats i pilotes. Potser fora l´hora de que els veritablement perjudicats per aquest feixista ens presentessim i li rebentessim el seu felic comiat.

Jordi les teves penes son les alegries de molts i molts!
Subject: comiat Jordi HereuHola,


Un conjunt d'entitats fan un acomiadament al Jordi Hereu el dijous 15 a les
20'30 hores a les Golfes de Can Fabra.

Ens acaben de notificar que no han pogut connectar amb totes les entitats
del Districte i per aquest motiu us fem arribar aquesta informació per si
és del vostre interès assistir-hi.

L'acte consistirà en un pica pica de peu, amb el passi d'un video de recull
d'imatges i un pastís.

Us pregaria que avisessiu al màxim d'entitats de joves possibles.

Per suposat ja esteu convidats els treballadors

Gràcies

Joana Luna de Toledo
Serveis Personals
Districte de Sant Andreu
93 291 69 23
jluna ARROBA mail.bcn.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comiat oficial a Jordi Hereu
14 jun 2006
Veus Luna t´he fet cas i aviso als okupes, indepes i altres colectius perque puguin assistir si volen de manera que en jordi esw pugui despedir tambe de la gent a la qual no te comprada amb subvencions
Re: Comiat oficial a Jordi Hereu
14 jun 2006
hi haurà imatges de la càrrega al concert del correllengua? o dels exabruptes que deixa anar que la gent li protesta? si li estampem el pastís a la cara, serem uns incívics o uns violents terroristes? anirà la Guàrdia Urbana a repartir cops de porra si fan massa soroll i no deixen estudiar als i les que ho fan al pis de sota les golfes?

i ja ens podem anar preparant si l'Hereu finalment es presenta i surt com a alcalde de bcn...
Re: Comiat oficial a Jordi Hereu
14 jun 2006
Feixista? Però com tens la barra d'utilitzar aquesta paraula tant alegrement. Que en saps tu del feixisme? RES, doncs no parlis. Sigues més respectuos.
Re: Comiat oficial a Jordi Hereu
14 jun 2006
hi ha feixistes amagats a la socialdemocracia: defensen l'ordre pur i dur mitjançánt ordenances per criminalitzar de facto la pobresa i la dissidencia política, encobreixen les tortures i donen directrius per a que la tortura i l'ilegalitat sigui més eficaç (informació, desmovilització, aïllament social...), amparen la corrupció i l'especulació, practiquen ampliament el doble-llenguatje i per tant la demagógia la hipocresía la manipulació i la falsedat tant en prensa controlada com en judicis atestats policials, etc...

Sí es cert no tenen esquadrons de camines pardes, (a no ser que considerem els mossos coma tals), no aixequen el braç ni lloen franco.... pero tampoc els hi cal: lloen l'ordre per sobre la justicia, neguen la dignitat i promouen la submissió al terror i el xantatge de la "pax cívica" mentre s'omplen i omplen les butxaques dels seus amics-protegits.

Avui dia, perque som al present per si no t'havies adonat, el feixisme táctic és transversal a la democrácia. L'infiltra i la substenta per tal d'assegurar que continui essent, fins al final, una democracia de mercat capitalista, un sistema ordenat cap al genocidi económic, un malson sense alternatives ja que tot intent de viure'n al marge és assetjat i destruit per aquests feixiste$: Tura, Hereu, Cases, Portabella...

Com veus el feixisme es avui més perillos que mai, tant está ficat a ERC com a CIU, IC, PSUC, com al PSC... simplement alguns tenen més tradició anti-obrerista (cas dels "socialistes") que d'altres.

Aquesta paraula us fa mal perque és el que sou, feixistes disfressats de progressistes... el fet de concorrer a les "eleccions" no amaga (trista catifa) tota la vostra merda corrupta, dictatorial, dirigista, especuladora, controladora i servil al capital.

Sí, vosaltres que per fer escrits contra franco ja dieu que hi vareu lluitar, ja els nostres avis ens van avisar del que ereu.... Vosaltres que aneu d'esquerres "de debó" ben exiliats a París i sense moure un dit al costat del poble que sí era antifranquista i al qual heu traicionat nombroses vegades abans...

Vosaltres que vereu passar per Bandera Roja: el centre de formacio de polítics demagogs i cuadres de "mando" de l'esquerra capitalista....
Vosaltres heu de donar-nos lliço del feixisme? Vosaltres i els vostres estimats capitostos que van pactar amb el franquisme español per a assegurar el mercat i la llibertat económica en que hi tindrieu algun futur?
Vosaltres heu utilitzat el feixisme per a obtenir el que no volieu fer i despres, un cop superada la cojuntura política, heu pervertit la democracia corrompent el progressisme popular i uitilitzant-lo també per camuflar les vostres ansies de poder i gloria tot i utilitzant alguns dels metodes del feixisme clássic quan heu arribat al poder i la vertadera esquerra, l'anticapitalisme, us molestava. I encara us molesta: d'aquí allò dels 200 antisistema, l'ordenança cívica, les provoacions policials a festes populars i la prohibició feixista d'aquestes... etc...

I dius que no sabem res de feixisme? Tu si que no en saps res, imbécil! Tu ets un llepaculs apoltronat més. Tu jugues a ser d'esquerres mentre Focivesa especula i destrossa els barris, mentre l'ajuntament teu fa fora els vells i instala als pijoprogres com tu en llocs on mai han sigut benvinguts.

A gentussa com tu no els respectem. Tu ets l'enemic. Tu ets el feixista, tu ets l'amic dels enemics de la llibertat. Tu ets un policia encara que potser no tinguis placa ni uniforme.
Tu ets com aquell petitburges de París que va ser el primer que va caldre passar per la pedra, car deia sí a la revolució pero hi tenia massa a perdre.
Sindicat Terrassa