Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Web paremoslapelículasalvador.tk
13 jun 2006
La web paremoslapelículasalvador.tk ha nascut bàsicament amb els objectius següents:

1.Denunciar les tergiversacions històriques que sâhan fet sobre els militants del MIL, Puig Antich i lâOriol Solé.
- Donar a conèixer les crítiques als llibres âCompte enreraâ? i âChe català: Oriol Solé Sugranyesâ?, i al film âSalvadorâ?.
- Promoure debat i reflexions sobre els intel·lectuals oficials que promouen la manipulació històrica amb forts mitjans oficials, tan en la Universitat, mitjans de comunicació, editorials i co-financiant films. Així com el Puig Antich no fou un cas aïllat, com pretenen presentar, la nostre crítica tampoc és sols sobre un llibre i una pel·lícula, sinó sobre una política oficial de desinformació i entreteniment. Un veritable virus que esborra la memòria històrica, i que cal eliminar.

2.Investigar als falsificadors oficials: Francesc Escribano, Roures, Huerga, Roglán, Paco Caminal; els seus colabordors: Rosa Regas, Sintes, Terricabres, Pepe Gutiérrez, etc. i els seus mitjans TV-3, Mediapro, Edicions 62, Avui.

3.Donar a conèixer les aportacions teòriques pròpies del MIL, i els escrits existents sobre el MIL, GARI i AD.

4.Informar de la situació de Jean Marc Rouillan, encara a la presó desprès dâhaver complert cadena perpetua i fer campanya per a la seva llibertat i la dels seus companys.
huergamamaracho.jpg
jmarcrouillan.jpg
jaumeroures.jpg
La denuncia al film té per objectiu fer respectar la historia de la rebel·lia contra el sistema (dictadura, capitalisme, família, religió, exercit, Imperi, etc) que ha estat ignorada i segueix ignorada, com molt bé senyala en Roures (sols en la presentació)..

En Jaume Roures i lâHuerga no paguen cap deute amb el seu âSalvadorâ?. Més aviat augmenten el deute dels poders envers els moviments socials silenciats.

La Web vol recollir les informacions i debats existents, per a que els periodistes, abans de fer lloances amb lâúnica informació de Mediapro, puguin contrastar les informacions que els donen.

Amb la Web volem esquivar la dictadura mediàtica existent, informant als companys de testimoniatges directes, sense intermediaris.

No es poden lloar els directius que expliquen la historia mítica catalana i llegendes oficials, mentre molt bones investigacions dels moviments socials, per exemple la revolució del 36, son silenciades, no subvencionades.

Els intel·lectuals orgànics, submisos servents a les polítiques de govern, es dediquen a reduir els anarquistes a gàngsters. Una cortina de fum per a ocultar els veritables gàngsters que ens segueixen robant, fins i tot el nostre passat.

La ideologia de la por impera a Occident.
Els governs eduquen els ciutadans en la por a la delinqüència, a lâatur, als terroristes, als immigrants. Incrementen la por amb estadístiques diàries, noticies diàries, i ho complementen amb tot de films catastròfics.. Aquesta ideologia basada en la por i rebuig dels exclosos, dels diferents dels antisistema, dirigeix la política a seguir per la Generalitat, Universitats i Institucions: sols financen als intel·lectuals de la burgesia i a temes que lloen a personatges i fets de la burgesia i als valors socials imperants... No hi han diners pels intel·lectuals que investiguen moviments socials, la revolució del 36, la traïció stalinista a la revolució, lâanarcosindicalisme, etc. Sâho han de finançar sols, no troben editors.

Lâaltruisme de Mediapro i TV-3 cap al Puig Antich i el MIL és fals, és pura vanitat per augmentar el ego i notorietat de directius i les empreses.. No hi ha voluntat de recuperar els fets silenciats, ni de pagar deute històric donant a conèixer fets silenciats. Es lâengany de la presentació i propaganda , és el que es diu cara al públic. Una hipocresia més.

Les diferents mirades i maneres de pensar no divideixen sinó que enriqueixen el debat i la reflexió. Els socialdemòcrates que ara ens volen explicar la nostra historia, haurien de començar per explicar la seva. Ens haurien de recordar la seva obediència a les autoritats franquistes, la votació al referèndum per la pau i benestar franquista, la seva obediència al treball i universitats, la seva obediència a les famílies respectives, el seu lema: callar i fer el que manen. Haurien dâexplicar les seves vergonyes i la no participació en accions contra la dictadura.

Enlloc de banalitzar els nostres fracassos, dels que ens enorgullim, i criticar les accions dels que actuaven, facin documentals de la seva submissió a les autoritats, fruit de la por.. Així podrem comprendre millor aquesta magnifica transició que encara ens segueixen venen com exitàs.

Equip Boicot a Mediapro, juny 2006


http://nlpf.samizdat.net/article.php3#sp84
Mira també:
http://www.paremoslapeliculasalvador.tk
http://www.salvadorpuigantich.info

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Web paremoslapelículasalvador.tk
14 jun 2006
Mi formación política seria otra sin las lecturas de la editorial mayo del 1937; editorial que se pudo tirar adelante gracias a los amigos del MIL. Me acuerdo del escrito sobre la violencia separada, donde se hacia una critica a la lucha armada y que sirvió de preámbulo a la disolución del grupo. La misma gente que no posibilitó, ni se movilizó en contra de la pena de muerte de Salvador (los partidos y sindicatos del capitalismo cívico), hoy le hacen un homenaje, para acallar y recuperar su voz, que también es la mía. No podrán recuperarlo, ni a su palabra. Lo bueno de todo esto, es que un hijo ful (âEl taxista fulâ?)cinematográfico, esta en estos momentos en algunos cines de Barcelona revindicando, con otras palabras lo mismo que Salvador: DINERO/GRATIS.

PD: El taxista ful nos habla en catalán y castellano de la precariedad material y afectiva, a la que nos somete el trabajo asalariado y de cómo sobrevivir, sin tener que claudicar ante la realidad del poder.
Sindicato Sindicat