Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : ecologia : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
Accio de RIPSOL MATA a la Borsa de Barcelona
13 jun 2006
Les accions de Repsol YPF poden Matar. Acció d'una vintena de persones davant de la Borsa de Barcelona per reivindicar les injustícies de Repsol. Aquesta acció està dins de la Campanya Internacional ContraJunta d'Afectats RIPSOL 2006.
Borsa2.jpg
Borsa1.jpg
Avui dimarts 13 de juny a les 10 del matí, s'ha fet una acció a la Borsa de Barcelona per reivindicar les injustícies que comet REPSOL YPF arreu del món a l'hora d'explotar, distribuir i vendre el petroli i el gas. En l'acció erem una vintena de persones amb pancartes i s'ha empaperat la borsa amb la presència mínima de la policia, ja que la premsa estava present.

Amb aquesta acció, volem assenyalar amb el dit als accionistes ja que COMPRAR ACCIONS DE REPSOL POT MATAR. Amb els seus diners col·laboren amb les enfermetats (malform acions, càncers, enfermetats a la pell, als pulmons...) de les persones que viuen al costat dels llocs d'explotació, amb les morts accidentals (com per exemple de dos pescadors de bolivia que es van escendre un cigarro al costat d'una tuberia que treia gas de forma il·legal), amb els vessaments de petroli que contaminen les aigües, la terra i l'aire i un llarg etcètera.

Aquesta acció s'emmarca dins de la Campanya Internacional ContraJunta d'Afectats Ripsol 2006, on hem convidat a dos afectats indígenes, un mapuche d'Argentina i un guaraní de Bolivia, que estan explicant els seus casos per tot l'Estat.

I tots ens trobarem a Madrid el 17 de juny, per anar a les portes d'on es celebrarà la Junta d'Accionistes i per cridar ben fort que REPSOL MATA.

Si vols saber més mira http://repsolmata.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Accio de RIPSOL MATA a la Borsa de Barcelona
13 jun 2006
yo nací a pocos kilómetros de la refineria de Tarragona, les aseguro: Toda mi familia está enferma. Repsol (nos( mata.
Apoyo la iniciativa de la contrajunta de afectados por Repsol-YPF.
Algun día nuestras tierras respirarán de nuevo aire, de momento, dioxinas.
Re: Accio de RIPSOL MATA a la Borsa de Barcelona
19 jun 2006
estaría buenísimo que te pusieras en contacto con la Contrajunta de afectados de Repsol y nos comentaras tus impresiones y experiencias y las de tu familia. el mail de contacto es "repsolmata ARROBA moviments.net". ánimo ! !
Sindicat Terrassa