Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Tot llest per al lliurament dels Premis Ovidi a la Música en Valencià
13 jun 2006
L'acte, que estarà conduït per Núria Cadenas i Alfons Cervera, servirà per lliurar els guardons de la primera edició del Premis Ovidi. Els premis pretenen omplir l'espai que les institucions i els mitjans de comunicació oficiosos neguen a la música en Valencià, reconeixent la valua dels músics i cantants i de la seua obra.
premisovidi2006.jpg
L'Avanç

Diversos són els candidats però tan sols hi haurà 9 treballs premiats i quatre grups i músics i un mitjà més que seran reconeguts pel seu paper d'especial transcendència en el món de la música en Valencià. Toti Soler, Toni Mestre, Info TV i Obrint Pas s'emportaran un reconeixement especial per la tasca que han o estan fent per la difusió de la música en Valencià.

Al seu torn entre la variada gamma de grups nominats destaquen cantants i grups com Verdcel, Feliu Ventura o Miquel Gil que estan nominats en diverses modalitats donant fe de la seua qualitat des de diverses perspectives musicals. I si Miquel Gil està nominat en vàries modalitats és molt probable també que s'emporte el premi al millor disc del domini lingüístic català amb "Katà" que figura com a disc més votat dels candidats al premi Muixeranga que encara es pot votar –fins dimarts a la nit- a la web de l'Avanç.

La nit estarà farcida d’imatges i sons dels nominats i comptarà amb un convidat d'excepció: Xavi Castillo que oferirà una de les seues àcides representacions teatrals que tanta polseguera han alçat arreu d'on ha passat. A més a més Xavi ens té reservada una sorpresa que es desvetllarà al final de l’acte, poc abans de que el president del COM (Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants del País Valencià) faça el discurs de cloenda..

Però la nit no oblida els que ja són entre nosaltres. Simó Aguilar, recentment desaparegut, Enric Ortega, Carles Barranco, Lleonard Giner i el propi Ovidi Montllor, rebran un merescut homenatge pel destacat paper que han tingut en la defensa, la creació i la reivindicació musical al nostre País.

L'acte de lliurament que serà a les 22:30 a la Societat Coral El Micalet de València serà d'entrada lliure fins esgotar la capacitat del local.
Mira també:
http://www.lavanc.com
http://www.premisovidi.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa