Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Carta de les treballadores i treballadors de BRAUN
13 jun 2006
Com ja sabreu, Braun Española, S.A. ha decidit tancar les portes després de 40 anys de servei.

Aquest tancament suposa l'acomiadament de 700 treballadors directament, més les 3000 persones que quedaran sense treball, ja que depenien d'ella com proveïdors, això suposa que un total de gairebé 4000 famílies es quedin a lâatur.

L'empresa no té pèrdues, tot el contrari, en els últims anys s'han doblat els torns contractant a joves per ETT, fins i tot s'ha activat el torn de nit (torn que duia anys sense funcionar), no obstant això el trasllat a Xina o a algun país d'Europa de l'Est, preveuen que suposi majors beneficis, a canvi això sí, d'unes condicions laborals precàries allí on s'instalâ¢lin i de deixar a 4000 famílies en el carrer.

L'any 2005 Braun, va ser absorbida per la multinacional americana Procter&Gamble, des de llavors la política de l'empresa ha sofert una transformació progressiva cap al capitalisme més brutal.

El tancament és pràcticament definitiu, no obstant això els treballadors de Braun no ho acceptarem sense abans lluitar amb totes les nostres forces, és per això que has rebut aquest email, volem defensar els nostres drets i amb la teva colâ¢laboració la nostra veu serà més forta.

Simplement amb aquest gest pots ajudar a 4000 famílies, NO COMPRIS NI UN SOL PRODUCTE D'AQUESTA LLISTA DURANT UN MES, només això, perquè d'aquesta manera entenguin que els treballadors no estem disposats a ser tractats com escombraries.

Ho hem fet moltes vegades, ens vàrem llençar al carrer lâ 11-M per a demostrar la nostra repulsa al terrorisme, som el país més solidari del món contribuint econòmicament per al desenvolupament dels països del tercer món, no mereixem aquest tracte i hem de demostrar-ho.

Ahir li va tocar a SEAT, avui és BRAUN, demà pot ser la teva empresaâ¦ha arribat l'hora de plantar cara⦠TU POTS AJUDAR-NOS!!!

Per favor, envia aquest mail a tots els teus contactes, estem en les vostres mans.

ELS TREBALLADORS I ELS SEUS FAMÃ?LIES US HO AGRAÃ?M DE TOT COR.

PRODUCTES PROCTER&GAMBLE:


-ACE
-Ariel
-Dash
-Lenor
-Don Limpio
-Fairy
-Eukanuba
-Pringles
-Clairol
-Duracell
-Febreze
-Gillette
-Head & Shoulders
-Herbal Essences
-Hugo Boss
-Lacoste
-Max Factor
-Olay
-Old Spice
-Oral B
-Pantene
-SatinCare
-Tampax
-Vicks
-Charmin

i per descomptat BRAUN!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta de les treballadores i treballadors de BRAUN
13 jun 2006
Tota la meva solidaritat i aneu amb compte amb els sindicats majortiaris i les seves federacions, ja que a Seat ells i la empresa van signar els acomiadaments. Boikot els prodcutes Procter&Gambler.
Sindicat Terrassa