Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ja ha sortit el Catalunya 76
12 jun 2006
Ha sortit el Catalunya, la revista de la CGT de Catalunya
Catalunya_7622.jpg
Ha sortit el Catalunya 76

www.cgtcatalunya.org
La revista de la CGT de Catalunya
(htpp://usuaris.tinet.org/cgt-cat/index.htm)

Reportatge
Seâns pixen a sobre i diuen que plou. La Nova Reforma Laboral ha estat aprovada, així com una part important de la Directiva Bolkenstein. La CGT de tot lâEstat es va manifestar a Madrid en contra dâaquestes dues agressions i més.

Treball-Economia
La plantilla de Ficotriad de Rubí, en lluita; SAS Abrera sanciona CGT per fer assemblees; absolts els companys de CGT Bus a Sevilla; CCOO, STC i UGT van acordar lâERO dâONO a canvi de beneficis; entrevista a la Secció Sindical de CGT a Fico Triad; Braun comunica el tancament de la planta dâEsplugues; les sentències de Seat, contra lâempresa; 28 dâabril, dia de la seguretat i la salut en el treball; mobilitzacions en defensa de la Funció Pública; oposició davant nou projecte de Llei dâeducació permanent; concentració contra els acomiadaments a Snop Estampaciones de lâAnoia; despropòsits al servei de Correos de Terrassa; Clos i Mayol, esbroncats per privatitzar Parcs i Jardins; CGT, amb la vaga europea dâestudiants; Renfe elimina el personal dâinformació de 26 estacions; tancament de dues empreses dâautomoció a Valls; la mentida de la reforma laboral; nous webs de CGT: vaga a la neteja viària de Manresa; la plantilla del sanatori Villablanca celebra lâaniversari del Marinada amb concentracions de protesta; continua la campanya per lâobjecció fiscal; la lluita per uns serveis socials públics i eficaços.

Tema del mes
Lâ1 de maig uneix les lluites contra lâexplotació i la solidaritat.

Cronologia
Campanya per la defensa del riu Llobregat; nova edició del Tomb Antirepressiu; i cronologia.

Convocatòries
III Acampada dâAcció Social a Montcortès; inauguració del local dâEntropia Activa a Barcelona.

Sense fronteres
Trobada sobre exclusió social, atur i immigració a Rabat; i visita a Algèria dâuna delegació de CGT.

Social
Denúncia contra les polítiques de Repsol; Tres de Gràcia, cas arxivat; privatització dels serveis de lâaigua: el negoci del futur; Atenes, escenari del Fòrum Social Europeu; sobre la nacionalització dels hidrocarburs a Bolívia; opinió: âEvitem la falsa moral!â? I âJóvens, entre lâentrompada i la reivindicacióâ?.

Dinamita de cervell
Article de Karin Konkle sobre autodefensa feminista, Arrenca una nova edició de la Marxa dels Maquis. Exposició sobre els efectes de Txernòbil ara que ens volen convèncer que la nuclear és lâenergia més ecològica. Reflexió sobre la dansa a Catalunya. Contrainformació: lafàbrica, un web anticapitalista dels Països Catalans. Llibres âEl maquis anarquistaâ?, âLa Marañosaâ? i âContra Francoâ?; i revistes âLa Rosa dels Ventsâ?, âHilo Negroâ?, "Metro de paper" i "Pimiento Verde".

Entrevista
Roger, membre de lâAssemblea de Can Vies, històrica casa okupada de Sants amenaçada de desallotjament.

Articles d'opinió
Emili Cortavitarte, Pepe Timanfaya, Fernándo Hernández de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Pep Juárez, Antonio Pérez Collado, Pep Juárez, Joan-Tomàs Sabaté, Pep Cara, Isa Garnika Araceli Prieto, Carme �lvarez, Josep Estivill i Jordi Martí.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa