Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Cartell_Saura.jpg
per un si d'esquerres
Mira també:
http://www.ic-v.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
pijo que vas d'esquerres i cobres més de 6.000 euros al mes tu i la teva pija uns altres 6.000 visca les classes populars!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
quin fàstic que em feu, de debò.

per dignitat, Diguem NO!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Indytechs siusplau treieu això !!!!!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
IC VENGUTS DE DEBÒ NI ECOLOGISTES NI D'ESQUERRES SOU LA MARCA BLANCA DEL PSOE.

VISCA ERC!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
ICV malparits
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
ERC també
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Crec que amb una mica de sort superarem els vint post...
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Si el vòmit es pogues mesurar guanyarieu vosaltres. Fora ICV i la socialvergència, que si fa no fot és el mateix.
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Saura ves a compra al ZARA AMB la IMMA MAYOL. PIJOS DE DEBÒ SOU UNS FEIXISTES QUE ANEU D'ESQUERRRES
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
IC NI VERDS NI COMUNISTES SOU UNS POLTRONEROS FILIAL DEL PSOE .

TANQUEU EMPRESES SIMON ROSADO, MILA, SAURA, MAYOL FEIXISTES D'ESQUERRA ANEU A PENDRE PER EL CUL
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
No sabieu ni què havien pactat CIU I PSOE que ja estaveu d'acord amb l'Estatut sortint del pacte, a part de botiflers IDIOTES!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
No són ecosocialistes, són l'eco dels socialistes
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Doncs jo me'ls estimo.
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Mayol i Saura aneu de compres al Zara i deixeu a la gent vosaltres no sou ni verds ni comunistes ni res de res sou uns vividors feixistes!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Xuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Foteu pena, no volem més mentides ni manipulacions, i és veritat sou l'eco dels "socialistes", i a més de debó!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Que nerviosos que us poseu. De fet a ningú li agrada perdre, i el NO ho farà per golejada. Reconeixeu que sou quetre gats !! Visca el SI
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Al margen del Resultado, y de la victoría de hecho de la abstención, este proceso hábría de replantear la política de izquierdas en Catalunya.

No es posible, por que no es verdad, seguir como referentes, a ICV (Saura, Mayol, Boada, etc) o su apéndice (EuIA), con un pobre Jordi Miralles, convertido en el "botones" de la coalición".

Es necesaria otra política, otros movimientos sociales, que sepan sumar, recoger la voluntad de miles de personas, que desde diferentes sensibilidades de la izquierda, quieren cambiar el sistema y su modelo actual capitalista.

Es pues necesaria esta reflexión, sin exclusiones (comunistas, anarquistas, republicanos, nacionalistas y un largo etcetera...

Es un camino difícil, pero la estación final del capitalismo puede significar el fin de la Humanidad.
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Ecosocialistes = eco dels socialistes... i poc més.

Com pot un partit d'esquerres donar suport a l'estatut imposat per la patronal espanyola a Catalunya al Mas i al Maragall?
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Al borrego del "fracàs del No"

Que bé que se senten alguns quan van amb la majoria, si almenys donessis un argument per votar Si encara algú podria plantejar-se que no ets un tipic zombi més, d'aquells que voten el que els hi diguin els seus amos, gossets ben ensenyats que sense tenir ni puta idea de que va això de l'estatut el votaran perque li diu el jefe. Realment espectacular l'enquesta favorable de tots els mitjans de comunicació, llegiu avui el PSOEriodico i veureu quin és el possicionament realment fastigòs de molts dels diaris cap als interesos dels poderosos.

No sóc d'ERC ni de cap partidutxo de merda, però tinc claríssim perque votaré No i encara que només l'hagués votat el PP i ERC haguès fet la púrria com pretenia la direcció hagués votat que NO. Allà vosaltres si el que feu és creure el que diguin els polítics perque si, però en el cas bastant probable de que l'abstenció, el nul i el No junt guanyin al Si us podeu considerar com fracasats, després d'aquesta campanya fastigosa de borreguisme i de tenir tots els mitjans i grans representants del capitalisme dient Si, em sembla patètic venir a dir-li a la gent que sou minoria, "yo soy mas y tu no", t'hauria de fer vergonya fer servir aquests arguments però com bé et diu el company on no n'hi ha no en raja.

No ens importa ser minoria perque avui dia en aquesta societat les minories són l'única cosa digna que ens queda, les minories de tots aquells que continuarem dient que estem contra el vostre sistema i que cada cop que ens doneu l'oportunitat falsejadament democràtica de dir la nostra, us plantem un NO a la cara. Encara que no serveixi de res, encara que sigui per molestar, si el No us fot allà el tindreu, almenys per part meva.
Re: Votem NO d'esquerres
12 jun 2006

En els darrers 20 anys, des de l’anomenada “reforma fiscal Borrell? (en referència al aleshores secretari d’estat d’Hisenda Josep Borrell), la població de Catalunya ha representat de mitjana el 16% de la població de l’estat espanyol, ha produït el 20% de la riquesa (o PIB) i ha suportat el 24% de l’esforç fiscal.

Repetim-ho… de mitjana, entre 1986 i 2005, les catalanes i els catalans han representat el 16% de la població de l’estat, han produït el 20% de la riquesa i han pagat el 24% dels impostos. Sense comentaris.

Aquells que no es preocupen del benestar dels nostres conciutadans al.leguen que paguem més perquè som més rics... Deixant de banda, que –en cap cas- això justificaria que paguéssim més del 20% dels impostos (perquè aquest és el percentatge de la riquesa que generem), hi ha quelcom que resulta encara més preocupant.

En efecte, en aquests darrers 20 anys, el total de la despesa pública (de totes les administracions: govern central, Generalitat, ajuntaments…) ha representat molt menys del 12% de la despesa al conjunt de l’estat.

Per tant, el 16% de la població ha produït el 20% de la riquesa, ha pagat el 24 % dels impostos i ha rebut menys del 12% de la despesa pública.

En altres paraules, en els darrers 20 anys, hem pagat un percentatge molt més elevat que el de la riquesa que hem generat i hem rebut molt menys que el percentatge de població que representem… Senzillament escandalós!

I això s’ha traduït en un enorme dèficit en infraestructures (carreteres, aeroports, transports, universitats…), que estrangula el nostre creixement, limita la nostra productivitat i –en definitiva- ens fa a tots més pobres.

I també s’ha traduït en un intolerable dèficit en les polítiques socials, doncs és evident que hem pogut construir menys de la meitat dels hospitals, de les escoles o dels centres d’assistència, dels que realment hem pagat.

D’aquesta manera, els nostres fills, les nostres àvies, els nostres joves i els nostres malalts s’han convertit en les principals víctimes de l’espoli fiscal, que l’estat espanyol imposa a les catalanes i als catalans.

Ara, la proposta estatutària, que haurem de votar en referèndum el proper 18 de juny, inclou un acord econòmic entre els senyors José Luís Rodríguez Zapatero i Artur Mas. Un acord radicalment contrari a allò que va aprovar el Parlament de Catalunya el 30 de setembre de 2005, amb el suport del 90% dels seus diputats.

Doncs, en efecte, amb l’acord Mas-Zapatero, la Generalitat només recaptarà el 50% de l’IRPF (que paguen els assalariats), el 50% de l’IVA (que paguen els consumidors), el 58% dels impostos especials (gasolines, tabacs, alcohols…) i el 0% de l’impost de societats (el que paguen les empreses).

Diem “només?, perquè el Parlament de Catalunya preveia que la Generalitat controlaria el 100% de tots els impostos pagats a Catalunya. I diem “només?, perquè és evident que el 50% del IRPF i de l’IVA, el 58% dels especials i el 0% del de societats no suma ni tan sols la meitat dels impostos pagats pels catalans i les catalanes...

I, per tant, no existeix cap garantia que –a la llarga- poguem superar aquell percentatge, que en els darrers 20 anys ha estat inferior de mitjana al 12% de la despesa publica a tot l’estat.

Un percentatge que no arriba a la meitat del representat per l’esforç fiscal que hem suportat, equivalent al 24% del de tot l’estat.

En altres paraules, en els darrers 20 anys, hem rebut menys de la meitat del que hem pagat; i l’acord Mas-Zapatero no garanteix que –a la llarga- controlem més de la meitat del que pagarem. Senzillament vergonyós!

Com garantirem les escoles, les pensions, els habitatges i els hospitals que necessiten els nostres fills, les nostres àvies, els nostres joves i els nostres malalts?

Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
Un silencio beligerante.

tanto el si como el no, contribuyen con su participación a la aceptación diferida, de una Ley de leyes que sin estar discutida o escrita, es la que somete a las demás: Capitalismo.
Capitalismo gestionado por los partidos y sindicatos, mediante la democracia representativa: democracia-mercado. Los representantes viven de pintar con metáforas nuestras peores pesadillas: la miseria de tener que vender nuestras vidas por un salario, y a la precariedad material y afectiva a que nos avoca tal situación .¿Estamos sometidos de por vida a la tiranía de las metáforas criminales?. Tanto el si como el no, componen el capitalismo cívico, que expulsa de la vista (las calles) a los pobres, pero no a la pobreza y el dolor que el mismo genera.
Ya no hay paro, solo deslocalización: ni si, ni no. Rabia muda.

Ni si, ni no: tanto el si como el no, contribuyen con su participación a la aceptación diferida, de una Ley de leyes que sin estar discutida o escrita, es la que somete a las demás: Capitalismo.

Los representantes viven de pintar con metáforas nuestras peores pesadillas: la precariedad material y afectiva a que nos avoca tal Ley de leyes que sin estar discutida o escrita, es la que somete a las demás: Capitalismo.
. Los representantes viven de pintar con metáforas nuestras peores pesadillas: .¿Estamos sometidos de por vida a la tiranía de las metáforas criminales?. Tanto el si como el no, componen el capitalismo cívico, que expulsa de la vista (las calles) a las prostitutas, pero no a la mercantilización de la vida, del trabajo asalariado y la prostitución que este mismo genera.
Guanyara la abstenció y el NO més d'un 60 % del total dels electors/res
12 jun 2006
Esto es lo que hay!!

La peña no votará!! le sua las narices vuestro estatut!!
Re: Votem sí d'esquerres
12 jun 2006
La peña le sua su presente y su futuro? No toa la peña es tan ultragarrula como tu.

No hay arjumentos para vota si, tampoco para no votar, pero si para votar no... lo pillas?
Re: Votem sí d'esquerres
13 jun 2006
El Saura no us recorda un gripau. A mi sembla m'ho ha semblat i quan obre la boca per parlar o riure s'accentua més aquesta sensació, de debó.
Sindicat Terrassa