Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
14º Festes Alternatives de Korneyà 2006
11 jun 2006
14º Festes Alternatives de Korneyà 2006
Un altre any més us convidem a la catorzenes festes de Korneyà. Aquest any la temàtica de festes serà la solidaritat amb altres pobles.
Des de l'assemblea de festes hem organitzat, a més a més, dues xerrades en dates prèvies a les festes. La primera serà aquest divendres i es parlarà sobre la situació de Palestina. La segona es farà el dimarts 13 i serà sobre les dones de negre. Aquestes dues xerrades es realitzaran a la biblioteca García Nieto de Cornellà ( MetroL-5 La Gavarra )Com cada any les festes es celebraran al parking de l'estació de la Renfe. Us esperem per compartir teatre, clown, concerts, brindis per les persones preses, jocs d'aigua..... i així combatre les hipòcrites festes del nostre Ajuntament.Salut i ens veiem al parking.

:Un año más os invitamos a las catorcenas fiestas de Korneyà.Este año la temàtica de fiestas será la solidaridad con otros pueblos. Des de la asamblea de fiestas se han preparado además dos charlas que serán este viernes ( la situación actual de Palestina) y el martes día 13 ( Mujeres de Negro ). Las charlas se realizarán en la biblioteca García Nieto ( Metro L-5 La Gavarra).
Como cada año las fiestas serán en el parking de la estación y allí os esperamos para compartir teatro, clown, brindis por las personas presas, conciertos, comidas,juegos de agua..... y así combatir las hipòcritas fiestas de nuestro ayuntamiento.Salut y nos vemos en el parking.
festes_web.jpg
Solidaritat és entregar part d´un/a mateix/a

Quantes vegades ens em sentit sols- Quantes vegades ens em vist impotents davant els nostres problemes- Quantes vegades em pensat que són problemas solament nostres-
La resposta, pero, és més fácil del que ens pensem: tantes com hem pensat que el problemas dels altres no ens incombeixen. Tantes com hem sentit lluny les lluites de paisos llunyans, tan lluny com el de l´empresa del cantó.
Ens han enseyat i ens sentin individus.Per millor identificar-nos tenin en nostre número de DNI, de la seguretat Social, la nostra tarjeta de credit o del transport públic. Ens han enseyat i ens creiem que el que tenim ens ho mereixen, perqué ens ho hem guanyat. Vivin la ficció de ser individus aillats.
El capitalismo sempre ha jugat al desarrelament i la desmenbració de la col.lectivitat. És molt vell: divideix i vencerás. A canvi, s´inventa nous arrelaments a favor d´interessos privats que res tenen d´ocults.
Per satisfer les conciencies s´inventa una falsa solidaritat.
Peró la solidaritat és més que tenir la conciencia tranquil.la. És entregar part d´un/a mateix/a. És deixar de ser haches individu creat per l´Estat. És sentir i saber-se que: Jo soc nosaltres.
Ara fa tres 30 anys de la vaga de la Forsa a Korneyá. Només cal recordar el seu lema: si toquen a un/a ens toquen a tots/es. Qué no juguin amb nosaltres.Solidaritat entre pobles
Definin solidaritat com l´acció de recolzament d´una persona o grup en un conflicto ( personal, politic, social o humá ) en el qual no está directament afectat. Arriba a ambits molts vitals. La solidaritat és l´arma del poble i marca la seva subsistencia en aquest món. És una constancia política i social. La política i les gents han de vestir-se amb ella, perque sinó els pobles del món perdrem la nostra identitat a la terra i ens enterrem cada cop més en l´individualisme aséptic, en comptes d´alimentar-nos i créixer amb el treball col.lectiu del qua lens n´allunyem dia rere dia. La solidaritat entre els pobles, és molt necesaria, i es pot donar de moltes formes…..
Durant tres dies, volem que Korneyá sigui el reflex d´altres lluites. Donar veu als qui no la tenen. Desenmascarar les paraules de la propaganda oficial que parla de detenció o segrest, llibertador o tersita, demócrata o tirá, danys col.laterals o atemptat indiscriminat, heroi o suicida, multinacional o zarza mafiosa internacional, diari o panflet segons li convingui.Des de les fáfriques de Corea, Venecuela, Brasil i Argentina; passant per les selves de Chiapas, Colombia i Sri Lanka ; els camps de L´India, l´Ecuador, Cuba i la Xina; les vllas i muntanyes del Nepal, Córcega, Puerto Rico, Xile i el Rif; els deserts del Sáhara, Arabia i el Gobi; als carrers de los Angeles, Tolosa de Llenguadoc, Soweto, Hernani, Buenos Aires, jenin i Korneya…..

La solidaritat és una arma d´atac imparable.
Mira també:
http://www.moviments.net/okupaskny/festes.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 14º Festes Alternatives de Korneyà 2006
12 jun 2006
aupa kny!
Re: 14º Festes Alternatives de Korneyà 2006
12 jun 2006
aupa kny!
Re: 14º Festes Alternatives de Korneyà 2006
12 jun 2006
oe oe oe oeeeeeeee!

V.V.
Re: 14º Festes Alternatives de Korneyà 2006
13 jun 2006
molt bo el cartell!!
Sindicato Sindicat