Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació
[ARRENCANT 600 CARTELLS] abdicacció a esplugues
11 jun 2006
Divendres 9 i dissabte 10 de juny, treballadors de l'ajuntament són obligats a treure tots els cartells que vegin per Esplugues convocant a la ABDICACCIÓ d'en PALACIN demà dilluns 12.
w_han arrencat 600 cartells color 11jun06.jpg


Els 200 cartells penjats el divendres al matí han estat retirats a la tarda. Els 400 penjats el diumenge també van ser retirats a les poques hores. Un o dos cotxes de la policia local acompanyaven a un treballador mentre li feien fotografies quan els arrencava.

Molts cartells de Convergència i Unió han estat arrencats i estripats també. Es desconeixen els motius.

Els cartells s'enganxen amb cinta adhesiva i no incompleixen cap normativa municipal. En tot cas, hi ha altres cartells del P$OE que estaven al costat d'aquests i, òbviament, no els treuen.

Només s'arrenquen i estripen un de cada 5 o 6 que es veuen pel carrer. Molts d'ells es troben als espais de lliure expressió i plafons per a entitats i persones del poble (encara que sempre hi hagi anuncis de discoteques...).

L'alcalde (màxim responsable de totes les accions del govern) ha declarat que ell "no ha donat cap ordre" davant les reclamacions per la retirada i insinuant que ell no pot fer res (el seu subconscient el portava la imatge d'ENRIC GINER, GERENT DE L'AJUNTAMENT, CÀRREC NO ELECTE.


w_abdicaccio 12juny06.jpg


si veus que van a treure un cartell...> demana explicacions> fes fotografies> denuncia-ho o ves a l´ajuntament (tot i que la seva normativa ho prohibeix, l´ajuntament ho permet i així ho ha expressat la Pilar Díaz en un ple... mira sinó la permissivitat amb les altres entitats); >recupera el cartell i torna´l a enganxar>fes còpies i enganxa-les tu (el cartell està a www.entrebastidors.info)..fes allò que creguis just(respecta als brigades, són treballadors)contra la seva prepotència:desobediència
Mira també:
http://www.entrebastidors.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [ARRENCANT 600 CARTELLS] abdicacció a esplugues
11 jun 2006
Al BAIX LLOBREGAT LA LLUITA CONTINUA!

FORÇA ALS COMPANYS D'ESPLUGUES!
Re: [ARRENCANT 600 CARTELLS] abdicacció a esplugues
11 jun 2006
No es només a esplugues, els ajuntaments estan podrits a tot arreu, tot els qui treballen estan enxufats. Kina colla de procs mafiosos, al meu poble estan donan via lliure per construir al costat de rieres i trencant el poc paisatge natural que ens queda. Després vols fer canviar la valla de la teva terrassa i no et donen el permis, que malparits.
Foc als ajuntaments
Re: [ARRENCANT 600 CARTELLS] abdicacció a esplugues
11 jun 2006
Hi ha pocs municipis amb tanta publicitat comercial als carrers com Esplugues, Sant Joan Despí, etc. Aquests porcs, mestres en pilotasso urbanístic, mereixen una resposta social que faci història
Sindicat Terrassa