Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Xerrada dels moviments autònoms alemanys
10 jun 2006
Vine i participa
Avui dissabte esteu totes convidades a la xerrada sobre el moviment autònom alemany. la xerrada es realitzarà en el CSO la Impremta de Terrassa, Plaça Jacint Verdaguer (davant de correus) a les 20h.

Animem però, que tothom participi en la manifestació d'aquesta tarda a les 18h a sants, per defensar Can Vies.
Mai desallotjaran les nostres idees!!!
10, 100, 1000000000000000000.... de centres socials!!!
Salut

This work is in the public domain

Comentaris

Com si no tinguessim prou amb la basquitis...
10 jun 2006
Pregunteu-lis pels palestins i del seu dret al seu pais o pels sionistes i l´estat de Israel...
O sobre fer manis amb banderes jueves , yankis i britaniques....o sobre prohibir a la gent anar amb banderes palestines a les manis....
Palestina lliure! Mort a l´estat de Israel!!!
Re: Xerrada dels moviments autònoms alemanys
10 jun 2006
Jo Mateix em sembla que tens una imatge esbiaixada del moviment autònom alemany. És cert que hi ha una part del moviment (els antideutsch) que mantenen una posició de suport a la política d'ocupació de l'estat d'Israel, debat que ha acabat fragmentant antifachistiche aktions, però ni molt menys aquest sector representa el conjunt del moviment (mira www.antifa.de) on trobaràs nombrosos enllaços ben lluny de les corrents prooccidentalistes.
Ara bé, les teves crides a la mort de l'estat d'Israel sobren. Defensar els drets del poble palestí al retorn, a la real autodeterminació i contra el mur, no té perquè implicar la negació del dret a l'existència d'Israel com a estat. 1948 potser fou un error, però a hores d'ara negar a Israel, ens condueix a un camí sense sortida, tant als palestins com els que els recolzem.
Comentari sobre la viabilitat de un hipotètic estat palestí "in"dependent.
11 jun 2006
â?L'estat propiâ? avui en dia no es garantia de res. Amb una economia totalment subordinada a la del estat dâIsrael. Un hipotètic "Estat Palestí" no podria ser qualificat dâindependent, i a més a més, resultaria inviable com a "factor" de desenvolupament (qüestions com lâaigua, lâexportació de mercaderies, els recursos...). A no ser? per mantenir una important casta parasitària de buròcrates (com ja va demostrar lâANP durant el Govern Arafat).

Passaríem del âpatio traseroâ? del que ens parlava el president dels USA Wilson, al âpatio traseroâ? d'Israel.

I finalment no podem ometre el fet que un hipotètic "estat palestí de Gaza i Cisjordania" esdevindria impotent per garantir el retorn a de la diàspora de 4 milions de refugiats Palestins a casa seva tant en territori de l'entitat sionista d'Israel o la superpoblada ANP.

Eternitzant aixi el sofriment la injustícia històrica d'aquestes víctimes de un procés de neteja ètnica.

Per acabar unes preguntes: quin paper juga avui en dia lâestat dâIsrael en la geopolítica dâOrient mitja? Com influeix (o ha influït) la seva política internacional en les condicions de vida de les capes populars de estats com per exemple, Egipte, Irak, els Kurds de Turquia, els Indigenes de Guatemala, Etc.? Quin paper juga lâestat dâIsrael en la defensa dels plans de les transnacionals Yankees i occcidentals? Coincideixen els interessos de les grans transnacionals i els de les capes empobrides als estats àrabs veïns?

En conclusió la guerra es la prolongació de lâeconomia, i la pau les condicions imposades pel vencedor.


PER LA JUSTICIA SOCIAL, POBLES CONTRA IMPERIS, OBRERS CONTRA PATRONS!!!
Re: Xerrada dels moviments autònoms alemanys
11 jun 2006
Els mateixos palestins estàn enfrontats entre el president Mahmud Abbas, laic i independentista que te clar el reconeixement de l'estat d'Israel com a mitjà per assolir definitivament la independència de Palestina, i els de Hamas, uns fanàtics religiosos que volen prohibir la dança del ventre en ser per ells pecaminosa i diabòlica i que també és neguen a reconèixer l'estat d'Israel.

Hi ha una diferència entre els palestins independentistes que lluiten per la seva llibertat i els fanàtics religiosos que només odien els jueus. Els primers tenen tot el meu suport, és amb ells que Palestina serà independent, els segons són una merda massa obcecada per la religió que no dubtaràn en dur els palestins al suicidi col.lectiu si poden.
Al-qaeda . el mossad,la CIA i la mare que los va parir...
12 jun 2006
L´estat de Isarael va ser creat per la oligarquia financera conjuntament amb fanatics religiosos i sionistes varis.

Com ja s´ha dit sense plena sobirania no hi ha independencia...i mentre existeixi Israel un hipotetic estat palestia no seria sobirà.
Em d´acabar amb la colonització, i la ocupacio del territori Israelià.
Els jueus han de acceptar de viure a Palestina i acabar amb l´aparheit(o com s´escriga).
ups
12 jun 2006
volia dir : territori palestí
Sindicat Terrassa