Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
Diumenge 11 de juny de 2006
Plaça de la Constitució a les 12 hores

Mostra el teu rebuig a les agressions, manipulacions i mentides de l'espanyolisme.

Prou amenaces!
concentraciogirona.jpg
En les darreres hores Maulets ha estat víctima d'una dura campanya d'injuries a causa dels incidents provocats per la plataforma espanyolista Ciudadanos de Cataluña. Després de rebre més de 2.000 visites a la nostra pàgina web durant el 6 de juny de 2006 hem comprovat com el correu electrònic de l'organització s'omplia de missatges anònims arribats a través del forumlari de contacte. Els missatges contenien insults de tot tipus i fins i tot amenaces personals contra militants i simpatitzants, assenyalant-los amb noms i cognoms, afirmant que patiriem agressions de tot tipus com ara: "Veremos lo valiente que eres, cuando te coja", "Enajenados mentales!", "Comedme el miembro hijos de la gran puta. Sois unos borregos.", "PUTOS CATALANES DE MIERDA , OS VAMOS A OSTIAR CADA VEZ QUE PISEIS UN PALMO DE SUELO ESPAÃNOL, EMPIEZA LA CAZA DEL CATALAN HIJO DE PUTA", "estoy dispuesto a cortarle la cabeza" i altres animalades pròpies de grups neonazis.

D'altra banda ahir va ser convocada una concentració davant la nostra seu nacional, el Casal Fèlix Cucurull de Mataró, que no va comptar amb cap assistent. El fracàs d'aquesta convocatòria demostra, una vegada més, que les posicions extremistes de l'espanyolisme d'Espada i Boadella no han trobat el seu espai en el si de la societat catalana.

Maulets estudia a hores d'ara la possiblitat de querellar-se per les mentides i els atacs rebuts i per la manipulació que els mitjans han fet dels incidents del 5 de juny a Girona provocats per la seguretat privada i els militants espanyolistes de Ciudadanos de Catalunya. També estudiem la viabilitat tècnica d'esbrinar la identitat de les amenaces rebudes mitjançant el formulari de la pàgina web per tal de denunciar pública i judicialment als seus autors.

A continuació reproduim el comunicat de l'Assembleea de Girona en què s'explica la relació dels fets i la valoració respecte la manipulació i reaccions que s'han produit:

Davant la forma com sâhan desenvolupat les notícies sobre una suposada agressió a lâespanyolista Arcadi Espada per part de Maulets, des de lâorganització juvenil de lâesquerra independentista voldríem fer uns quants aclariments:

Precedents a la visita dâEspada

Des de fa uns mesos, Arcadi Espada, junt a dâaltres espanyolistes afincats a casa nostra sâhan dedicat a potenciar un suposat partit polític que busca incorporar el nacionalisme espanyol més ranci com a quelcom normal al Principat de Catalunya. Amb aquest afany dâexpandir les seves idees, van venir a Girona fa uns mesos per fer una conferència, la qual va tenir el rebuig per part de Maulets. Durant aquesta protesta, membres de Maulets i simpatitzants van ser agredits per part dels assistents i, fins i tot, un dâaquests senyors va amenaçar amb llançar-nos una cadira. Arcadi Espada i els âdemòcratesâ? del seu partit es van dedicar, dies després, a publicar a les seves webs els noms i cognoms de persones concretes de Maulets, amb adreces, noms de familiars i feines. Al més pur estil nazi. Aquest fet va provocar la queixa de Maulets a la plataforma Ciudadanos de Cataluña, que van treure la informació de la seva web, però no va passar el mateix amb el blog dâEspada.

Els fets del 5 de juny

Amb aquests precedents de crispació política i personal, els Ciudadanos de Cataluña decideixen tornar a Girona a fer un dels seus actes. Davant del fet, i tenint en compte que aquest cop venia el principal culpable de les amenaces i injúries anteriors, Maulets decideix convocar un acte de protesta. Lâacte consistia en una concentració a la porta del recinte. Un cop iniciada aquesta, ens van començar a arribar trucades de lâinterior de la sala, on diversos companys/es havien entrat per escoltar la xerrada i mostrar el seu rebuig des de dins, i ens diuen que estan sent agredits per part de la seguretat privada dels Ciudadanos i dâalguns assistents. Davant dâaixò decidim entrar, però la seguretat del recinte i membres del partit espanyolista ens barren el pas i comencen les empentes i els insults.

La negativa a permetre la nostra entrada provoca que decidim no deixar passar ningú més a dins del recinte: en un acte públic té permesa tothom lâentrada, no? Doncs o tothom o ningú. Amb aquest clima de tensió, un dels membres de Ciudadanos (portava una acreditació del partit) decideix donar tres cops forts a lâesquena dâun jove maulet. Això va fer pujar el to dels insults i lâambient es va anar caldejant. Entre mig dels assistents, la periodista Victoria Prego (coneguda per la seva âobjectivitat periodísticaâ?) va observant i escoltant per tenir material per manipular a la seva propera columna.

A les 19.30 passades arriba el âsenyorâ? Espada. El personatge estava avisat per part dels Mossos i de la seva seguretat privada sobre el què estava passant a lâentrada del recinte. Malgrat tot, ell, més âxuloâ? que ningú, decideix passar per la porta principal (com els bons toreros) i esperar així a que arribés el fet que li donés la notícia. Entre els insults van començar les empentes i les patades per part de la seva seguretat contra la gent concentrada. Tothom va ser sacsejat, tothom, i no sols Arcadi Espada. Finalment, van aconseguir fer un corredor que va permetre al âsenyorâ? Espada entrar al recinte. Amb aquesta tensió, un membre de la sala ens va dir que suspendria lâacte ja que sâestava prohibint lâentrada a una part del públic assistent: nosaltres. Finalment, la decisió que es pren és fer la conferència amb la gent que ja era dins. La concentració va continuar fins que passades les 21h van tornar a sortir els assistents, i tot seguit, els membres de Ciudadanos amb Arcadi Espada i Victoria Prego al davant, aquest cop per la porta del darrera. Els crits de âfeixistaâ? i âespanyolistaâ? van continuar fins que els Mossos dâEsquadra els van fer entrar en un cotxe patrulla per emportar-seâls, aquest cop no com un torero sinó com un delinqüent, que és el que és.

Repercussions i premsa

Des de Maulets volem mostrar el nostre rebuig a com ha tractat el fet la premsa, tant espanyola com catalana, sense contrastar en cap moment els fets, creient una sola versió i criminalitzant a cop de mentida a la nostra organització. Ens sembla molt trist lâaprofitament que el senyor Espada i lâanomenada caverna mediàtica han intentat fer a partir dâuna agressió directa contra ell que mai va existir. També lamentem que partits anomenats dâesquerres i catalanistes com ERC i ICV-EUiA hagin accedit a condemnar uns fets inexistents perquè el PP els ho va dir i per no quedar malament amb la societat espanyola: prefereixen defensar els Ciudadanos de Cataluña que el jovent combatiu dâaquest país.

Finalment, volem expressar que aquests fets no ens faran canviar dâactituds en el futur ja que creiem que lâespanyolisme, la mentida i els insults contra el poble català sâhan de denunciar sempre.

Girona, 7 de juny de 2006
MAULETS, el jovent independentista i revolucionari
Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.elforn.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
mostrem la ràbia i el rebuig amb intel·ligència, que no es tornin a aprofitar dels fets i a fer-se les víctimes!

STOP a l'espanyolisme i la manipulació!
STOP a la criminalització contra el jovent dels Països Catalans!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
terroriSme espanyolista...falta la "s"

amb calma però amb rotunditat, guanyarem!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
repeteixu. No us heu de justificar per res. Endavant amb la lluita.
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
Endavant companys de Girona! Mostrem el rebuig al feixisme encobert de tolerància!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
ni un pas enrere!!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
El que diu "S.A.R.", no us heu de justificar de res! Un 10 per la boníssima feina que feu a Girona! Endavant amb la lluita!!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
Un 10 per Maulets de Girona i dels Països Catalans!

Estem amb vosaltres!

EL POBLE DIU PROU!

prou manipulació a la premsa catalana!
Prou d'espanyolisme imperialista!
Llibertat, democràcia, autodeterminació!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
Quina decepció... tot és fastigós!

EL PUNT = LA MATEIXA MERDA
EL PUNT = LA RAZÓN CATALANA
DIARI DE GIRONA = DIARIO DE GERONA
AVUI = MERDA

No confiava en què la premsa catalana pugués actuar així... pensava que això de la manipulació només era cosa de la premsa espanyola... pensava que aquí les coses es contrastaven...

Ingenu! Això és el que era!

Bé! Encara sou a temps a rectificar... però s'us ha vist el pèl ara més que mai...

Molt bé per Maulets. Ja sabeu que us recolzem.

REPETEIXO: QUe fort que la premsa catalana s'hagi posat al costat del pallasso aquest abans que a favor vostre... això diu molt!

BOICOT A EL PUNT!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
Si segueixen així, no els llegirà ni la seu mare... i llavors sí que no tindrem premsa en català...

El poble català s'haurà anat autodestruint ell mateix gràcies als seus complexes i allò k en diuen "seny".

Ja ens han demostrat el que són
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
08 jun 2006
la veritat espere k sigau el triple k els ciudadanos de merda estos a la concentració, i que es veja ki té cadascú al seu costat.
salut i revolta
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
res de parlar en tercera persona! sense totes i cadascuna de vosaltres no aconseguirem ser més que ells!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
Realment sembla que Maulets siguin els principals propagandistes de Ciutadans de Catalunya. Si no hi hagués hagut la concentració segur que a la premsa no sortia ni una línia, (igual que la primera vegada que van anar a Girona). Ara ja tenen excuses per a sortir a la premsa, victimitzar-se, etc.
No seria més efectiu ignorar-los? Fins i tot, millor que es presentin a les eleccions, treuran vots del PP i del PSC, i segur que no obtenen representació a les eleccions, es clar sempre que no tinguin l'ajut de la propaganda, que tan generosament li aporten els actes de Maulets.

Salutt i inteligència...
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
Potser sí que tens raó, però amb molts casos, com la presentació que van fer a Barcelona la premsa els hi ha fet igual de cas amb boicot o sense, si és així que coi, si han de sortir per la premsa millor que surtin acompanyats d'accions de protesta. D'altre banda, potser ja ens va bé que treguin vots al PSC, i que creixin una mica a costa d'aquests, ja que ens va millor un espanyolisme ben descarat com és el de CdC per tal de crear consciència, que un espanyolisme camuflat i disfressat de "seny" i fals catalanisme com el del PSC.
Són reflexions, potser m'equivoqui. Ara, sigui com sigui una cosa tinc clara: davant l'actual situació tot el meu suport als Maulets de Girona. Acabem amb l'espanyolisme!
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
Un capítol més de la retroalimentació entre sectes.

CdC convoca una acte com a provocació, els de Maulets cauen a quatre grapes en la trampa i ala les dues sectes aconsegueixen el seu minut de glòria als mitjans de desinformació i totes dues contentes. Però a la resta que collons ens importa les vostres ínfimes batelletes.

Nacionalisme, ni espanyol, ni català

Ni déu, ni pàtria, ni amo
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
ni déu, ni pàtria, ni amo??? Tu si que vius en una secta.

endavant maulets.
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
completament d'acord amb l'A-nacional...de 4 grapes (en lloc de barres) i ara ja no saben ni com posar-s'hi per justificar el que va passar. El Punt diari (que normalment els mima molt bastant) aquesta vegada no els ha apeixat com és normal i ja no saben on anar a refugiar-se... El que es fa dir "manipuladors" demostra el que molta d'aquesta gent pensa: lo dolent és Espanya, i Catalunya és lo contrari, o sigui lo bo... I realment n'hi ha que s'ho creuen... Sembla realment que visquem en dos països diferents. en fi.
Re: Concentració a Girona: Prou terrrorisme espanyolista! Democràcia pels Països Catalans!
09 jun 2006
Fas venir son.
sóc el que fa adormir
09 jun 2006
explico el que hi ha. Que no t'agrada? Doncs m'ho dius i ja està. jo no et puc dir el que fas venir tu pq no dius res. És més senzilla la teva postura... Què fas venir tu?
Sindicat