Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: xarxa i llibertat
Article sobre l'OVNI 2006
07 jun 2006
escrit extret de l'Això Toca (www.aixotoca.com)
fotocritica.JPG
Què tenen en comú un documental que explica el cicle productiu de la marihuana, un que narra la vida revolucionària d’un barri de Caracas i un altre que fa un repàs cronològic de la situació dels immigrants a París durant la història? Doncs que els tres han clausurat l’OVNI 2006, l’Observatori de Vídeo No identificat dedicat enguany al colonialisme i les seves transformacions enmig de la globalització.
El festival va començar el passat 30 de maig per acabar aquest diumenge 4 de juny, i s’ha clausurat amb un èxit d’assistència. Ja és la seva tretzena edició, el festival que organitza Arxius de l’Observatori va néixer l’any 1993, i
cada any són moltes les pel·lícules, documentals, i arxius videogràfics que s’emmagatzemen en aquest arxiu. L’organització explica que la seva raó de ser és proporcionar material per fer una crítica de la Cultura Contemporània, i pel que sembla, ho estan aconseguint.

Sobre quarts de vuit s’ha projectat Entre manos, un documental que explica el procés que fa la marihuana des que entra a la ciutat fins que arriba als consumidors a Colòmbia. Juan Uribe n’és el director, dura 14 minuts i és colombià. L’ambient és força distès, una barra de bar on venen cerveses i entrepans vegetals, la gent asseguda en cadires o pel terra, però ningú diu ni una paraula quan comença el film d’Uribe. Tothom vol estar atent, entendre el que diu la noia que treballa “liant� porros de marihuana (tot i que entendre el que diu des de les últimes files es fa més que complicat). I el resultat és un enorme aplaudiment, un documental que segueix el camí de la marihuana fins a casa d’una dona que viu d’això, de vendre-la. Molt bona imatge amb una càmera que sembla ser domèstica.
(...)
Mira també:
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Article sobre l'OVNI 2006
07 jun 2006
ningú escriu sobre esdeveniments cinematogràfics un cop passats. molt original el text. només volia afegir un comentari, filant prim. L'OVNI no és un festival. Per un motiu: no hi ha una tria de pel·lícules noves que productores i realitzadors han enviat. L'OVNI és un arxiu ja format de pel·lícules, les quals durant uns dies a l'any es projecten al CCCB, igual que durant tot l'any es pot sol·licitar consultar l'arxiu. ho post consultar a la seva web: desorg.org

i si vols filem més prim: quina diferència temàtica hi ha entre l'ovni d'enguany (colonialismes - zones autònomes) i el de l'any passat (resistències)? en ambdós casos s'hi escauen el mateix tipus d'obres, gairebé podríem dir que han repetit temàtica.
Re: Article sobre l'OVNI 2006
07 jun 2006
>Què tenen en comú un documental que explica el cicle productiu de la marihuana, un que narra la vida revolucionària d’un barri de Caracas i un altre que fa un repàs cronològic de la situació dels immigrants a París durant la història? Doncs que els tres han clausurat l’OVNI 2006,

No és cert, no han estat aquests documentals els que van clausurar el diumenge passat el festival. Mira el programa. A més l´últim, va ser un que es va passar sense estar anunciat, que es deia el "milagro de (...)" i el penúltim que estava anunciat com a últim va ser sobre la ciutat de benarés.

http://www.desorg.org/media/pdf/ovni_2006/ovni2006_CAST.pdf
Un docu sobre Veneçuela
09 jun 2006
www.unmundoporganar.org

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more