Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Dijous 8 de Juny, nova jornada de vaga a Inoxfil, S.A. d'Igualada
07 jun 2006
DIJOUS 8 DE JUNY, NOVA JORNADA DE VAGA A L'EMPRESA D'IGUALADA INOXFIL S.A.


Després que la jornada de vaga convocada per a avui dimarts hagi sigut secundada pel 100% de la plantilla que estava cridada a ella (134 treballadors dels 185 que componen la plantilla), dijous que ve 8 de juny tindrà lloc una nova convocatòria de vaga a l'empresa INOXFIL S.A., que s'iniciarà a les 6 del matí.
La jornada d'avui, primera d'una sèrie de 4 dies alterns de vaga convocats pel comitè d'empresa, ha transcorregut amb total normalitat.


L'única mostra d'autoritarisme l'ha dut a terme la direcció de l'empresa, quan hi ha âinvitat a sortir de les instal·lacionsâ? al comitè de vaga, comportament que suposa una clara vulneració del dret de vaga. A més, la posició de l'empresa és la mateixa, i ni tan sols té la intenció d'asseure's a negociar per a poder solucionar el conflicte existent.


Recordem que els motius per a convocar la dita vaga són la reivindicació d'un Salari digne i una ocupació lliure, ja que es té coneixement que l'empresa ha fet gestions per a evitar que altres empreses del sector contracten treballadors d'INOXFIL.


A aquest comportament per part de l'empresa, s'uneix el fet que es treballi en el denominat torn americà (treball els dissabtes, diumenges i festius) sense que l'empresa sigui capaç d'oferir unes condicions dignes i comprendre el desgast humà, familiar i social que comporta aquest torn de treball.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat