Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Dijous 8 de Juny, nova jornada de vaga a Inoxfil, S.A. d'Igualada
07 jun 2006
DIJOUS 8 DE JUNY, NOVA JORNADA DE VAGA A L'EMPRESA D'IGUALADA INOXFIL S.A.


Després que la jornada de vaga convocada per a avui dimarts hagi sigut secundada pel 100% de la plantilla que estava cridada a ella (134 treballadors dels 185 que componen la plantilla), dijous que ve 8 de juny tindrà lloc una nova convocatòria de vaga a l'empresa INOXFIL S.A., que s'iniciarà a les 6 del matí.
La jornada d'avui, primera d'una sèrie de 4 dies alterns de vaga convocats pel comitè d'empresa, ha transcorregut amb total normalitat.


L'única mostra d'autoritarisme l'ha dut a terme la direcció de l'empresa, quan hi ha “invitat a sortir de les instal·lacions� al comitè de vaga, comportament que suposa una clara vulneració del dret de vaga. A més, la posició de l'empresa és la mateixa, i ni tan sols té la intenció d'asseure's a negociar per a poder solucionar el conflicte existent.


Recordem que els motius per a convocar la dita vaga són la reivindicació d'un Salari digne i una ocupació lliure, ja que es té coneixement que l'empresa ha fet gestions per a evitar que altres empreses del sector contracten treballadors d'INOXFIL.


A aquest comportament per part de l'empresa, s'uneix el fet que es treballi en el denominat torn americà (treball els dissabtes, diumenges i festius) sense que l'empresa sigui capaç d'oferir unes condicions dignes i comprendre el desgast humà, familiar i social que comporta aquest torn de treball.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more