Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Repressiò policial a Barcelona!
06 jun 2006
En ple segle XXI encara continuem patint la repressió policial a la nostra pell i al nostre pais. Potser molta gent es sent identificada amb el que us explicarem a continuació.
Nosaltres som els testimonis directes d'una agressió policial a un dels més famosos carrers de Barcelona, a plena llum del dia i amb més de 30 persones mirant. El que la meva amiga i jo ens van trobar va ser un pobre indigent intentant defensar-se de més de 6 mossos d'esquadra que l'acorralaven per tal que no pogués escapar. El pobre home només demanava que la policia el deixés anar sense que li tornessin a pegar. Aquest home només cridava ple de sang per tot arreu que els policies no tornessin a donar-li una altre pallissa. Però els policies no van accedir i van acorralar-lo encara més fins al punt de portar-lo prop de la comissaria dels mossos d'esquadra. Tota la gent mirava això com si es tractés d'un espectacle o d'una actuació del circ sense parar-se a pensar de que es tractava d'una persona que només volia defensar-se de 6 mossos d'esquadra que no el deixaven tranquil. Cap persona li va ajudar tothom mirava això sense fer res. Nosaltres en veure l'escena van recolçar l'actuació de l'indigent ja que no ens podiem permetre el que estava passant. Els mossos van agarfar-lo i se'l van emportar cap a la comissaria i el van ficar a dintre en un lloc que cap persona podia veure....Aquí es quan nosaltres deixem que vosaltres us imagineu el final d'aquesta història....

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Repressiò policial a Barcelona!
06 jun 2006
Quin carrer ? quina comissaria?
Re: Repressiò policial a Barcelona!
06 jun 2006
cuales son los números de placas de los mossos? hay denuncia?
Re: Repressiò policial a Barcelona!
06 jun 2006
A qualsevol carrer, a qualsevol hora, o que us penseu
Re: Repressiò policial a Barcelona!
07 jun 2006
Això es el pà de cada dia... no se kom us extranyeu tant....
Re: Repressiò policial a Barcelona!
08 jun 2006
estas cosas pasan diariamente en nuestras calles y lo k tenemos k konseguir entre todos es que dejen de ocurrir.Este pobre hombre no tenia la kulpa de que 6 mossos descargasen su ira kontra él. Debemos erradicar esta represión policial!!
Salud!
Sindicato Sindicat