Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
2º Torneig per la Humanitat i contra el Neoliberalisme. Al Forat de la Vergonya. 17 de Juny de 2006
06 jun 2006
2º Torneig per la Humanitat i contra el Neoliberalisme. Al Forat de la Vergonya. 17 de Juny de 2006.
CARTEL-2ONCAMPIONAT.jpg
2º Torneig per la Humanitat i contra el Neoliberalisme. Al Forat de la Vergonya. 17 de Juny de 2006.


No vas tenir suficient i ara vols més? Les agujetas et van durar dues setmanes? Et va sorprendre això de fer exercici? Encara t'enrecordes d'aquella rematada a porta buida que vas llençar als núvols...? O ets de l@s que s’ho va perdre?

En definitiva: si ets una vedette en atur a la recerca d'un espai on actuar, si ja no saps on plantar la teva barraca, si ets migrant i has de sortir corrent cada vegada que et demanen els papers, si et puteja la policia cívica (?!) cada vegada que surts al carrer (jo també soc puta!), si vas començar com treballador precari, vas passar a acomiadat sense motiu i per a més inri al final l'empresa tanca, o si simplement tens ganes de passar una bona estona,

el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista et convida a la...

Segona trobada futbolística per la Humanitat i contra el neoliberalisme

que tindrà lloc el proper 17 de juny en el camp del Forat de la Vergonya. Si pateixes de asambleitis la teràpia et surt gratis: canvia per un dia l'acta pel marcador, al moderador per l'àrbitre, i aquesta cambra tan “àmplia i amb vistes� on et reuneixes per una jornada en el parc i al sol.

Forma el teu equip (4 + porter@, sense límit de recanvis), regira en el teu armari o passa't per qualsevol mercat d'intercanvi, aconsegueix uns calçons curts i una samarreta i vine a demostrar al món que després de la pancarta encara queda gent capaç de córrer més de deu metres sense que li surti el cor per la boca.

Confirma com més aviat la teva assistència perquè puguem saber quanta gent i equips serem, estudiar el tema del menjar i fer el sorteig dels partits, per al qual, en aquesta ocasió, contarem amb una mà indecent (i no és la del senyor Clos, a ell ja li tocarà més endavant).

Especulació immobiliària, privatització de la cultura, normativa cívica... què ens falta? Munta el teu xiringo, porta la teva pancarta, troba un tendal o una bona ombrel·la i atreveix-te a jugar amb nosotr@s. Aquesta vegada estem preparats i anem a golejar.

Vine al Forat, juga al futbol. Per la Humanitat i contra el neoliberalisme.


C.S.R.Z.


PD: Per a participar en aquest despropòsit escriu al correu del col·lectiu (ellokal ARROBA pangea.org) o crida'ns al 93 442 21 01, dient-nos el nom del teu equip i el nombre de jugador@s que sereu.
PD 2:"Perquè puguem exhibir-nos tots els equips i poder realitzar el torneig en condicions i tenir temps per a tot, hem pensat a posar un topall de 24 equips. Dóna't pressa!"

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa