Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
El periodista Arcadi Espada ès agreït en un acte a Girona. http://www.elpais.es
En aquestes pàgines puc llegir dia sí dia també manifestacions "antifeixistes" i altres activitats. El que ara puc veure es que no està tan clara la separació entre què es i què no es feixisme. Feixisme no ès tot allò davant lo qual uno tingui discrepancies. Feixisme es callar la veu d'un altre amb la violència o el acollonament. La notícia de la agresió a Arcadi Esapada es prou aclaridora. Justament despres de que publicara en el diari El Mundo una pàgina que potser no agradara massa a alguns que s'anomenen nacionalistes pero que sòn uns feixistes, no sè si per açò o per algun altra raó. El càs es que l'agrediren. I el cas es que eixa gentola no té res a veure amb la gent d'esquerres que de vegades recolcem idees nacionalistas. VISCA LA LLIBERTAT PER A PARLAR SIGUIM O NO SIGUIM NACIONALISTAS TOTHOM HA DE PODER EXPRESAR-SE La agresió al periodista Arcadi Espada així com la resta d'agresions de grups suposadament antifeixistes a la gent de Ciutadans de Catalunya i altres organitzacions es una mostra de COBARDIA, FEIXISME i de DEBILITAT. Perquè només amb osties poden imposar les seves idees.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Diràs "agressió al feixista d'Arcadi Espada". I més que es mereix.

Comença aprenent el que és el feixisme.
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Por fin un poco de cordura entre tanto fanatismo!
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
El feixime es la violencia de la que te sirves para acallar a la gente que no piensa como tu malnacido, cobarde!
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
No es pot tractar amb respecte a la gent que té com a objectiu fer demagògia al servei de l'opressor, clar i ras.

Arcadi Espada fot el camp dels Països Catalans, i tu "Joan" el podries acompanyar.

FORA FEIXISTES !!!
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Quin sentit té alimentar el victimisme d'aquests pallasos? No veieu que els doneu una rellevància que no tenen?
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Sí senyor, un 10 per la gent de Girona. Defensar la terra no és cap delicte!!
Mentiras pijospañolistas
06 jun 2006

Cuando este Arcadi y el Boadella han salido por TV3 infinidad de veces en todo tipo de debates, cuando han sido entrevistados infinidad de veces en diarios tan aparentemente diferentes como El Pais o Abc desde donde el Boadella exigió que los tanques españoles aplastaran los ciudadanos catalanes cuando ejerzamos nuestro derecho a la autodeterminación respecto el estado español, es simplemente patetico quejarse de que no tienen libertad para hablar.

Especialmente cuando organizaciones como la Plataforma pel Dret de Decidir o la Campanya Diguem NO han sido y son sistematicamente excluidas de la misma cobertura televisiva de la que difrutan estos pijospañolistas.

De hecho Maulets hace todo tipo de acciones culturales, ecologistas, contra la especulación, contra la precariedad laboral, por los derechos de los emigrantes, etc. en los Països Catalans sin que los mismos medios que tanta atención dedican a las chorradas del Arcadi y del Boadella -como lo de los tanques entre muchas otras tonterias provocadoras- les hayan dado la más mínima cobertura.

Lo que pasa es que el Arcadio y el Boadella y los otros cuatro pijospañolistas que les acompañan llevan buscan desesperadamente liarla como sea porque es asi como pueden justificar e incluso ampliar esa presencia mediatica artificial que tiene como objetivo, precisamente, tensionar la sociedad y la politica catalana para frenar su creciente y cada vez más fuerte dinámica independentista

Asi que no han dudado en aprovechar la presencia de personas que expresaban su rechazo a su pijospañolismo provocador para forzar algo de violencia que los mismos medios que hasta ahora tanto les han mimado se encargarán de exagerar y magnificar.

Debido a la nula credibilidad de estos pijospañolistas se va a censurar el comunicado de Maulets respecto a la sucedido, porque no interesa que se sepa lo realmente sucedido sino sólo liarlo al máximo.

Aquí lo dejo para que no se manipule más lo sucedido en beneficio del pijospañolismo en los Països Catalans:



Davant dels fets ocorreguts avui, dia 5 de juny de 2006 a Girona, en motiu de l'acte que la plataforma Ciudadanos de Cataluña ha organitzat a l'Auditori Narcís de Carreras, Maulets vol manifestar el següent:

  • Els i les membres de Ciudadanos de Cataluña han actuat des del primer moment amb múltiples provocacions cap a la quarantena de persones que s'han reunit a l'exterior de l'auditori per mostrar el rebuig a aquesta plataforma.

  • Quan els i les manifestants antifeixistes hem volgut entrar a l'acte per explicar la nostra opinió, alguns dels membres de Ciudadanos de Cataluña han respost amb insults i múltiples agressions físiques cap als concentrats, alguns menors d'edat. A més, altres manifestants que havien aconseguit entrar a la sala on es realitzava l'acte, també han rebut agressions físiques per part de la seguretat privada de la plataforma espanyolista.

  • Tant la policia local com els Mossos d'Esquadra presents no han actuat en cap moment per protegir als manifestants.

  • Quan l'acte ha acabat, antiavalots dels Mossos d'Esquadra i altres membres de paisà d'aquesta força han agredit físicament als manifestants amb empentes i porres extensibles.

Maulets, el jovent independentista revolucionari, volem reiterar de nou que seguirem mostrant ara i sempre el rebuig a l'espanyolisme i al feixisme.

Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
se lo dire en Español, que el tanto defiende y citando un refran, ya que el es muy proclibe a las citas, quien siembra vientos recoge tempestades
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Esser feixista tampoc...
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
El nazionanisme tornará a la cambreta, arreconat amb el crucifix i el missal... i de ón mai no hauria d'haver sortit.
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
A horas d'hara encara no us he assabentat de que es el feixisme?
El feixisme es tot allo que vagi en contra del que els joves pijokupas, proges i "alternatius a no se que" vulguin fer.
Per contra insultar, pegar o matar a una persona que no pensa com ells no es feixisme sino un acte revolucionari i super guai.
Basta de hipocritas en indymedia!!!
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Això doneu-lo més relleu a aquesta xusma espanyolista, que no feixista.

Maulets patètics (com quasi sempre)
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
És curiós aquest debat (al marge dels interessos del que l'han generat), doncs neix precisament d'una notícia falsa. En un mitjà contrainformatiu com aquest, on sovint es denuncien les mentides dels mass media s'agafa una notícia d'El Mundo (conegut per la seva imparcialitat quan toca el "tema català") i es creu de forma acrítica per a fer-se una idea de la realitat, per algú que òbviament no hi era el dia dels fets.
Al marge del debat sobre l'ús de la violència física com a eina, el que crida l'atenció de tot plegat, és que Arcadi Espada no va ser atacat (repteixo, fos això legítim, o no), sinó que van ser els seus seguidors els que van impedir violentament l'accés a un acte obert "a tothom" a un grup de gent que volia fer-li preguntes que segurament no volia contestar. Si tenien el dret o no a fer-ho és un altre debat, jo sols em refereixo als fets objectius.
Així, mentre sabem i repetim que els mitjans manipulen i menteixen, seguim creient-nos la seva versió sense plantejar-nos si realment va ser això el que va passar, i a partir d'aquí fem judicis de valor amb tota tranquilitat.
Potser estaria bé donar un impuls més gran i decidit als mitjans alternatius que aquí i allà van treient el cap i que ens permeten un accés més directe i proper a les notícies.
I per acabar aprofito per felicitar i anima a la gent de la Directa, que estan fent una feinada lloable
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Lerrouxistes pim pam pum
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
el feixisme NO es el que a tu, siguis el que siguis et dongui la gana. Confondre violencia mab feixisme es molt útil per als que no volen que res canvii, els que creuen que ja esta bé tot com està.

El feixisme es un moviment ultradretá, antirevolucionari, nacionalista imperialista antimarxista, totalitari, integrista religios o bé fanatico-racionalista... es un sistema anulador de llibertats dissenyat per a susbtiturir les ideologies revolucionaries (marxisme i anarquisme) com a valvules d'escapament de l'odi de classe i la desesperació nihilista.

El feixisme serveix per a desmovilitzar i des`polititzar l'odi, a la vegada que el redirigeix cap al sindicalisme combatiu, els revolucionaris i els pensadors llibertaris (és a dir els "rojos")

PEr molt que vulgueu dir feixista a tot el qui no es comporta com un idiota democrata no-violent (és a dir un jipi, pasota o un pijoprogre, clasemitjana, filldepapa) el feixisme NO es això.

En absolut és una agressió feixista el fet d'obrir-li el cap al Espada com tampoc ho va ser el cop que livan fotre els de Sintel en el Fidalgo. Això és violencia de classe.

L'agressió feixista es aquella comesa per grupusculs feixistes o per les forces policials, que sempre tenen objectius feixistes: atacar els moviments populars d'alliberació, desmovilitzar i atemorir els sectors rebels que viuen i propugnen alternatives a l'ordre burgés.

Maulets no es en absolut un grupuscle feixista donat que practica la democracia directa, propugna el socialisme marxista de tall assambleari, defensa els sectors obrers i populars en clau nacional (sempre des d'una optica de cultura lliure i digna).

El feixisme és sempre de dretes. Mai d'esquerres. HI ha grupusculs o partits d'esquerres que defensen l'autoritarisme i que, un cop al poder, poden acabar en regims totalitaris. Tot i així no son equiparable al feixisme.

LEs dretes, en canvi, malgrat estar "integrades" en un sistema "democratic" poden i sovint son d'inspiració feixista (culte a l'estat com a garant de la nació, exaltació patriótica per a desviar el conflicte de classes, superació incruenta del conflicte social: és a dir, contrarevolució, sufocació de les aspiracions populars a la justicia i la llibertat...).

EL "sembla mentida" menteix. Feixisme no és el que ell vulgui. NI el que diu que és. Feixisme es la seva pretensió d'amagar la veritat, camuflar l'ofensiva feixista-españolista i atacar l'autodefensa popular com a feixista.

Violencia de classe no es feixisme sino autodefensa.

Joan, deixa de fer demagogia per a sentir-te autentic, l'unic que tens d'autentic és que ets un autentic idiota. I el pitjor es que et suposes inteligent.
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Lerrouxistes sí, espanyolistes sí, reaccionaris probablement...Feixistes NO (si més no tots i totes). Siguem curosos amb el valor i el significat de les paraules.

I la veritat entre la gent que té intenció de parlar i els violents que l'ostien per que no ho faci sempre acabo (circumstancialment) posant-me del costat del primer i us ben asseguro que en aquest cas li tinc la meva màxima antipatia.

Visca Catalunya Lliure també de "chicos duros".
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
massa poc!

Canya als lerrouxistes!
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
frankfurt llegeix-te el comentari de polèmica, que podria ser que massa sovint pixessis fora de test.

Entre els que defensen allo que és dignitat i valentía, allò que estima la justicia i la llibertat, i els que dient que defensen la llibertat utilitzen la paraula per a promoure la indignitat, la repressió i la injustícia (ben protegits a més pels vertaders violents: els segurates i els policies) doncs, ho tinc clar, prefereixo els primers. Encara que de tant en tant li trequessin la cara a algun demagog (cosa que no passa gaire sovint).

Com a assenyalat en Polemica, no li han trencat la cara al Espada sino que els qui volien polemitzar amb ell (es a dir els que no son seguidors fanatics de la seva ideologia xusquera) han vist com els segurates i els seus hooligans els agredien i provocaven. "Els violents que ostien perque no ho faci" han estat els qui no volien snetir veus dissidents en el seu acte, en principi obert. Així doncs el teu judici, amic frankfurt, en més un autoafirmació que no pas un judici polític, en tant que et pretens millor persona pel fet de promoure el dialeg (es a dir, preferir el qui s'expressa amb llibertat, que no pas el qui impedeix violentament el parlament d'aquell amb qui dissenteix). O dit d'una altra manera, idealitzes la situació per a colocar-te en la millor situació, ideal, mentre que la realitat concreta l'obvies (NO va ser agredit l'orador sino els qui protestaven pel seu discurs. Protestar i fer soroll no es agradir, a menys que confonguem llibertat amb possibilitat). El teu recurs és molt utilitzat, tant per a desprestigiar els moviments més compromesos com per a "prestigiar" discursos reaccionaris i conformistes que d'altra banda resulten clarament antipátics per a la majoria dels moviments socials i la societat popular. (i.e nosaltres estimem el dialeg i rebutjem la violencia, quan en realitat en la practica estimulen el silenciament dels sectors més combatius de la societat civil i a més propugnen la ma dura de la repressió encara que no tingui "objectius" legítims... es a dir, tot aquell que és amic d'independentistes, en a quest cas, es un filo-violent) etc,...

Tant els nacionalistes españols, democrates o no, com nosaltres els catalans, llibertaris o marxistes, ho sabem. Ningu es un angelet i la política és, com sabem, la continuació de la guerra per altres mitjans.
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
Visca el centralisme democràtic.
Mori la desecentralització guay.
Re: Agresió feixista a Arcadi Espada
06 jun 2006
"pim pam pum" pim pam pum
Sindicato Sindicat